Prin proiect, se propune realizarea unui spatiu adecvat desfasurarii activitatilor administrative necesare locuitorilor din satul Udesti, comuna Udesti, judetul Suceava. În acest sens, se întreprind o serie de măsuri pentru creşterea performanţelor clădirii existente a primărie astfel încât să satisfacă cerinţele de calitate actuale: rezistenţă, stabilitate, accesibilitate persoane cu dizabilităţi, eficienţă energetică, eco...
Prin proiect, se propune realizarea unui spatiu adecvat desfasurarii activitatilor administrative necesare locuitorilor din satul Udesti, comuna Udesti, judetul Suceava. În acest sens, se întreprind o serie de măsuri pentru creşterea performanţelor clădirii existente a primărie astfel încât să satisfacă cerinţele de calitate actuale: rezistenţă, stabilitate, accesibilitate persoane cu dizabilităţi, eficienţă energetică, economie de energie.
Clădirea primăriei comunei Udeşti are regim de înaltime parter + mansarda si dimensiuni de gabarit in plan 25.25 m x 15.70 m. În prezent construcţia prezintă fisuri şi microfisuri în tencuiala la interior şi exterior, pardoseli cu un grad ridicat de uzură, deteriorări la uşile interioare, care au o vechime mare şi nu mai asigură o bună etanşeitate. De asemenea, instalatiile termice, electrice si sanitare sunt degradate iar conformtul termic nu este asigurat.
Conform cu detalierea din extrasul de carte funciară ataşat, Sediul Primăriei comunei Udeşti, marcat cu C1, ce face obiectul prezentei proceduri, a fost construit în anul 1956, iar anexa 1 a construcţiei, marcată cu C2, a fost realizată ca şi corp distinct în anul 1960, cu funcţionalitate de grup sanitar, aceasta din urmă având o suprafaţă desfăşurată de 89 mp.
Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare oricând în perioada cuprinsă între data publicării anunţului de participare simplificat şi cel mult 9 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, conform art. 160 alin. (1) si alin. (2) din Legea 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare. În măsura în care solicitările de clarificări sau informaţii suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut anterior, autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit conform art. 27 alin.(3) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare, aprobate prin H.G. nr. 395/2016, cu modificările şi completările ulterioare. Solicitările de clarificări sau orice alte informaţii suplimentare se vor transmite în mod obligatoriu prin intermediul SEAP, semnate cu semnătură electronică extinsă. În conformitate cu prevederile art. 161 alin. (2) din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare, termenul de răspuns la solicitările de clarificări adresate de către operatorii economici în termenul anterior stabilit, este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.