Proiectul consta in cresterea eficientei energetice a căminului cultural corp C1 din comuna Cetariu, judetul Bihor, care presupune lucrari de modernizare/reabilitare astfel incat sa corespunda normelor legale in vigoare.
Comuna Cetariu este amplasata in nord-vestul judetului Bihor, in Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest. In cadrul Zonei Metropolitane Oradea, comuna Cetariunse situeaza in partea de nord-est, localitatile comp...
Proiectul consta in cresterea eficientei energetice a căminului cultural corp C1 din comuna Cetariu, judetul Bihor, care presupune lucrari de modernizare/reabilitare astfel incat sa corespunda normelor legale in vigoare.
Comuna Cetariu este amplasata in nord-vestul judetului Bihor, in Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest. In cadrul Zonei Metropolitane Oradea, comuna Cetariunse situeaza in partea de nord-est, localitatile componente dezvoltandu-se in lungul drumului comunal DC32. Fara de resedinta de judet, comuna Cetariu este amplasata la o distanta de circa 13 km.
Din punct de vedere administrative, comuna Cetariu se invecineaza la nord cu comuna Biharia si comuna Salard, la est cu comuna Sirbi, la sud cu comuna Ineu si comuna Paleu iar la vest cu comuna Biharia.
Comuna Cetariu este formata din patru sate amplasate pe directia vest-est a localitatii: Cetariu, Tautelec, Sisterea si Susturogi. Satul resedinta al comunei (Cetariu) are o populatie mai numeroasa decat alte localitati componente, dezvoltarea acestuia fiind favorizata de accesul mai facil (DJ 767F).
Amplasamentul aflat in studio este situate in intravilanul localitatii Cetariu, comuna Cetariu, judet Bihor.
Parcela se afla in zona centrala a localitatii. Cladirea studiata este adiacenta drumului public, strada Principala – DJ 767F.
Terenul se invecineaza:
-spre latura sudica: parcela aflata in proprietate privata;
-spre latura estica: drum public;
-spre latura nordica: parcela aflata in proprietate privata;
-spre latura vestica: parcela aflata in proprietate privata;
Accesul auto si pietonal se realizeaza in partea estica a parcelei.
Terenul la ora actuala este edificat cu urmatoarele cladiri: corpurile de cladiri C1- Camin Cultural, C2 – Anexa, C3 – Anexa, C4 – Anexa si C5 – Anexa.
Se presupune reabilitarea corpului C1.
Valoarea estimata este de 1.563.345,00 lei fără TVA, conform devizului general al investiţiei si a bugetului proiectului, prin cumularea următoarelor subcapitole:
Subcapitolul 4.1: Constructii si instalatii: 1.522.813,85 lei fara TVA;
Subcapitolul 4.2: Montaj utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale: 1.742,48 lei fara TVA
Subcapitolul 4.3: Utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale care necesită montaj: 24.150,00 lei fara TVA.
Subcapitolul 5.1: Organizare de santier: 14.638,67 lei fara TVA.