Obiectivul propus este amplasat în Regiunea de dezvoltare Centru, judeţul Alba.
Terenul pe care urmează a se realiza Reabilitarea termică a clădirii administrative (de birouri) este situat în intravilanul comunei Sâncel, sat Sâncel, str. Mihai Eminescu, nr. 70, jud. Alba. Amplasamentul situat este în zona central a localităţii ceea ce permite desfăşurarea activităţilor administrative cu accesibilitate facilă pentru îintrea...
Obiectivul propus este amplasat în Regiunea de dezvoltare Centru, judeţul Alba.
Terenul pe care urmează a se realiza Reabilitarea termică a clădirii administrative (de birouri) este situat în intravilanul comunei Sâncel, sat Sâncel, str. Mihai Eminescu, nr. 70, jud. Alba. Amplasamentul situat este în zona central a localităţii ceea ce permite desfăşurarea activităţilor administrative cu accesibilitate facilă pentru îintreaga populaţie a localităţii.
Suprafaţa totală a terenului studiat este de 1.512,00 mp conform CF Nr. 72751 din care:
- Suprafaţa construita existenta(conform CF): Sc=114,00 mp
- Suprafaţa desfăşurată existentă (conform CF) : Sd=114,00 mp
- Suprafaţa construită existentă (conform măsurători) Sc =120,96 mp
- Suprafaţa desfăşurată existentă (conform măsurători) Sd = 120,96 mp
- Spaţiul util total existent măsurat al clădirii: Su=93,64 mp.
Relaţiile cu zone învecinate, accesuri existente şi/sau căi de acces posibile:
Accesul la imobilul studiat se face din str. Mihai Eminescu de pe latura nord-vestică.
La N-V: Str. Mihai Eminescu, la N-E Biserica Greco Catolică, la S-V Proprietate privată, la S-E Proprietat privată.
Clădirea studiată este în regim de înalţime parter are suprafaţa construită măsurată de 120,96 mp şi suprafaţa desfăşurată de 120,96 mp. Starea tehnică actuală a obiectivului de investiţii este necorespunzătoare din punct de vedere al asigurării cerinţelor esenţiale de calitate în construcţii sub aspectul eficienţei energetice, a stării tehnice a instalaţiilor existente, a stării finisajelor interioare şi exterioare, etc. Aceste aspecte au implicaţii negative asupra consfortului termic, a eficienţei utilizării instalaţiilor şi spaţiilor existente precum şi a siguranţei în exploatare.
Potrivit devizului general al investiţiei, întocmit în conformitate cu prevederile H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri europene, valoarea totală a proiectului de investiţie, estimat de proiectant este de 453.734,17 lei.
Pornind de la valorile cuprinse în deviz, raportat la prevederile art. 9 alin. (1) raportat la cele ale art. 16 şi art. 24 din Legea nr. 98/2016, Autoritatea contractantă a calculat că valoarea estimată a contractului este de 322.391,91 lei, compusă din următoarele capitole şi subcapitole de deviz:
Capitolul 2. Cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului de investiţii 8.089,88 lei
Capitolul 4.1. Construcţii şi instalaţii: 252.830,40 lei
Capitolul 4.3. Utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale care necesită montaj 55.270,59 lei
Capitolul 5.1. Organizare de şantier: 6.201,04 lei
TOTAL GENERAL: 322.391,91 lei
Notă: Autoritatea Contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări/informaţii suplimentare cu 5 zile înainte de data de depunere a ofertelor, în măsura în care sunt transmise în termenul precizat (11 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor).