Eveniment ocazionat de sfarsitul de an, ce se va organiza in conformitate cu prevederile art. 1 alin. 5 din OUG 90/ 2023 si OG 16/ 2018 ptr. modif si compl OG 80/ 2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli ptr autoritatile administratiei publice si institutiile publice, anexa 2, paragraf I, lit. B, pct. 2 si a HCL 108/ 2023, si consta in asigurarea unui meniu format din aperitiv (225 g/ persoana)- ce contine: tob...
Eveniment ocazionat de sfarsitul de an, ce se va organiza in conformitate cu prevederile art. 1 alin. 5 din OUG 90/ 2023 si OG 16/ 2018 ptr. modif si compl OG 80/ 2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli ptr autoritatile administratiei publice si institutiile publice, anexa 2, paragraf I, lit. B, pct. 2 si a HCL 108/ 2023, si consta in asigurarea unui meniu format din aperitiv (225 g/ persoana)- ce contine: toba de porc, caltabos, sunca cu boia, chiftelute de pui cu susan, frigarui cu rosii cherry cu telemea, telemea de vaca, crochete de cartofi, ceapa rosie; fripturi (325 grame/ persoana) - piept de pui la gratar, ceafa de porc la gratar, flori de cabanos, aripi de pui crocante, cartofi wedges, bulete de cascaval; si meniu de post/ vegetarian (150 g / persoana) format din: ciuperci la gratar, chiftelute de legume, rulada cu varza calita, rulada cu ciuperci, masline, conopida pane, vanata pane; salata orientala, salata de fasole facaluita, salata boeuf de pui, salata de castraveti cu gogosari in otet, paine chifla; bauturi: apa carbogazoasa 1,5 l., apa plata 2 l, pepsi- 1,25 l; suc portocale 1,75 l, cafea; desert- minieclere, minitarte cu fructe; desert de post- mini prajitura cu mere. Prestatorul va asigura vesela de unica folosinta: farfurii mari- 350 buc., farfurii mici- 350 buc., pahare vin- 350 buc. pahare cafea- 400 buc., paletine cafea- 350 buc., zahar plic- 600 buc. lingurite - 350 buc., servetele - 25 cutii, tacamuri ( furculita + cutit +servetel)