Biscuiţi cu cremă de cacao (25%) tip eugenie, ambalaţi în folie de polipropilenă, la un gramaj net de 30g. Ingrediente: Făină de grâu , zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr , sare, agenti de afanare (E500, E503) arome, cacao. Conţinut de crema 25%. Forma: biscuiţi de formă ovală, cu suprafaţa mată, fără beşici, cu strat de cremă care să nu depaşească marginile capacelor. Culoare galben-auriu, uniformă. Aspect cremă:...
Biscuiţi cu cremă de cacao (25%) tip eugenie, ambalaţi în folie de polipropilenă, la un gramaj net de 30g. Ingrediente: Făină de grâu , zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr , sare, agenti de afanare (E500, E503) arome, cacao. Conţinut de crema 25%. Forma: biscuiţi de formă ovală, cu suprafaţa mată, fără beşici, cu strat de cremă care să nu depaşească marginile capacelor. Culoare galben-auriu, uniformă. Aspect cremă: omogenă, fără corpuri străine, gust şi miros specific de cacao. Miros plăcut, specific, fără miros străin (mucegai, ranced, ars); Gust dulce, placut, specific, fără gust străin (mucegai, ranced, ars). Consistenţa: crocanţi, uşor friabili.
Depozitare: Produsul se depozitează în spaţii destinate produselor alimentare, închise, bine aerisite, curate, răcoroase (temperatura de max. 25⁰C), uscate (umiditatea relativă a aerului 65-70%).
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.