PROPRIETĂŢI FIZICE ŞI CHIMICE
9.1.
Aspect: Lichid limpede incolor până la gălbui
Miros: fără miros
Prag de miros: Indisponibil
pH: 4,6-4,9
Punct de fierbere / Interval de fierbere: 106oC
Punct de inflamabilitate: Nu există un punct de aprindere
Rata de evaporare: <2,1 x 10-7 Pa m3 mol-1 (Tech.)
Inflamabilitate (solid, gaz): Nu se aplică
Inflamabilitate superioară/inferioară sau limite explozive: Nu e disponibil
Presiunea va...
PROPRIETĂŢI FIZICE ŞI CHIMICE
9.1.
Aspect: Lichid limpede incolor până la gălbui
Miros: fără miros
Prag de miros: Indisponibil
pH: 4,6-4,9
Punct de fierbere / Interval de fierbere: 106oC
Punct de inflamabilitate: Nu există un punct de aprindere
Rata de evaporare: <2,1 x 10-7 Pa m3 mol-1 (Tech.)
Inflamabilitate (solid, gaz): Nu se aplică
Inflamabilitate superioară/inferioară sau limite explozive: Nu e disponibil
Presiunea vaporilor: 2.1 × 10-3 mPa (25°C) (Tech.)
Densitate de vapori: Nu este disponibil
Densitate relativă: 1,16-1,17 g/ml (20°C)
Solubilitate: în apă 10,5 g/l (pH 1,9, 20°C)
Insolubil în organice comune solvenţi, de ex. acetonă, etanol şi xilen. Metalul alcalin şi sărurile de
amine sunt uşor solubile în apă (Tech.)
Coeficientul de partiţie n-octanol/apă (LogKow): Nu e disponibil
Temperatura de auto-aprindere: 438,0oC
Temperatura de descompunere: Nu este disponibil
Viscozitate: 18,5 cP (la 20 ± 0,5oC)
Proprietăţi explozive: Neexploziv
Proprietăţi oxidante: Proprietăţi neoxidante
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: Nu se va permite pasunatul animalelor pe terenul tratat, de asemenea plantele uscate rezultate in urma tratamentului nu se vor folosi pentru hrana animalelor, existand pericolul contaminarii laptelui.
Erbicidarea va fi cea mai eficienta atunci cand se face la temperaturi de 15-25 grade C si o umiditate relativ ridicata a aerului.Este esential sa nu intervina precipitatii in primele 6 ore de la tratament, pentru a permite subsatntei sa fie pe deplin absorbita de b