- Referat nr. 20541/28,11,2019, Microbiologia alimentelor, LSVSA;
BUGET 20,04,03, Emulsie ou telurit ( Egg Yolk Telurit )
Emulsie galbenus de ou si telurit de potasiu (supliment)
Supliment – Emulsie galbenus de ou si telurit de potasiu( flacon/ 100 ml) - 4 flacoane x 100ml sunt necesare pentru un flacon de baza.
Sa respecte cerintele SR EN ISO 11133/2014
Baza – mediu deshidratat :pudra care curge liber, cul. Galben pai
Sa...
- Referat nr. 20541/28,11,2019, Microbiologia alimentelor, LSVSA;
BUGET 20,04,03, Emulsie ou telurit ( Egg Yolk Telurit )
Emulsie galbenus de ou si telurit de potasiu (supliment)
Supliment – Emulsie galbenus de ou si telurit de potasiu( flacon/ 100 ml) - 4 flacoane x 100ml sunt necesare pentru un flacon de baza.
Sa respecte cerintele SR EN ISO 11133/2014
Baza – mediu deshidratat :pudra care curge liber, cul. Galben pai
Sa rezulte aproximativ 7,9l mediu dintr-un flacon
Mediu preparat :solutie cul. Galben pai.
Control pozitiv: Rezultate asteptate (48 ore) Staphylococcus aureus ATCC® 25923 Crestere buna; colonii negre, lucioase, cu zone albe si clare
Controalele negative: Escherichia coli ATCC 25922 Nu creste
Privind caracteristicile de performanta.
Conditii de livrare:
Pentru a nu aparea probleme in procesul analitic baza si suplimentul trebuie sa fie de la acelasi producator
Livrarea sa se faca in etape in functie de numarul de probe
Produsul trebuie insotit de Certificat de calitate sau alte documente care sa-i ateste performantele .
Perioada de valabilitate sa fie de cel putin trei ani din momentul receptiei pentru baza si 4 luni pentru supliment
In cazul in care produsul nu corespunde din punct de vedere ethnic sau nu respecta cerintele SR EN ISO 11133/2014 privind caracteristicile de performanta acesta se returneaza si este adus alt produs in loc.
Baza –