1.Cuptor patiserie 6 tavi convectie&injectie aburi, electric, MEC, Italia Cod: SPE 66 DSVR.1B
Capacitate: 6 tavi 600x400 - 6 GN 1/1 Temperatura: 30...260 °C, 2 ventilatoare, 2 viteze de ventilare Distanta intre tavi: 80 mm Alimentare: 400V/3N/50-60Hz Dimensiuni: L937xl821xH875 mm Putere: 10.5 Kw Greutate: 116 kg Control digital 99 de programe de gatire, 4 faze de gatire per program
2.Suport cuptor cu...
1.Cuptor patiserie 6 tavi convectie&injectie aburi, electric, MEC, Italia Cod: SPE 66 DSVR.1B
Capacitate: 6 tavi 600x400 - 6 GN 1/1 Temperatura: 30...260 °C, 2 ventilatoare, 2 viteze de ventilare Distanta intre tavi: 80 mm Alimentare: 400V/3N/50-60Hz Dimensiuni: L937xl821xH875 mm Putere: 10.5 Kw Greutate: 116 kg Control digital 99 de programe de gatire, 4 faze de gatire per program
2.Suport cuptor cu rack capacitate 7 tavi Cod:SUPP 4664
3. Hota cu motor sistem prin condensare Cod:CM94/87
4.Cuptor patiserie 1 vatra, electric, FINES, SLOVENIA Model:FD86H1/1-D2 digital, Cod:100-565.0000003 Capacitate: 2 tavi 400x600 mm /1 tava 80x60 Suprafata de gatit/camera: 840x680 mm Inaltime deschidere usa: 200 mm Putere boiler aburi: 1.45 Kw Putere vetre: 4.8 Kw Putere totala: 6.5 Kw Temperatura de lucru: maxim 300 oC
Racord apa intrare-iesire: R3/4 / 50 mm Dimensiuni: L1165xl985xH440 Alimentare: 400V/3N/50hZ Greutate: 145 kg
Operare manuala sau programabila Afisaj LED cu butoane senzitive touch Control electronic al temperaturii, timpului si umiditatii Control individual a temperaturii elementilor de incalzire ( sus - jos )Sistem de aburire cu generator de aburi integrat 50 de programe cu 2 pasi de gatire Functie de deschidere automata a clapetei cosului Preincalzire automataTimer pornire cuptor Functia ECONOMIC - optimizeaza consumul de energie electrica Iluminare interna LED Hota ventilata FD-HV-86Cod:100-581
5.Dospitor 10 tavi, manual , FINES