Procedură de atribuire ce implică încheierea unor contracte ce au ca obiect furnizarea de “Echipamente şi produse medicale pentru dotarea modului naţional-echipă medicală de urgenţă, în cadrul proiectului "Adaptation Grant for RomanianRO.EMT.MS. level 1 fixed and mobile field hospital".
Clauze suspensive: Procedura de atribuire a contractelor de achiziţie public este iniţiată sub incidenţa prezentei clauzelor suspensive...
Procedură de atribuire ce implică încheierea unor contracte ce au ca obiect furnizarea de “Echipamente şi produse medicale pentru dotarea modului naţional-echipă medicală de urgenţă, în cadrul proiectului "Adaptation Grant for RomanianRO.EMT.MS. level 1 fixed and mobile field hospital".
Clauze suspensive: Procedura de atribuire a contractelor de achiziţie public este iniţiată sub incidenţa prezentei clauzelor suspensive, în sensul că încheierea contractelor de achiziţie public este condiţionată de:
(1) alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispoziţiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidenţa legislaţiei privind finanţele publice. Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi H.G. nr. 395/2016, cu modificările şi completările ulterioare, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractele cu ofertanţii declaraţi câştigători numai în măsura în care fondurile necesare achiziţiei vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de 30 zile de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept, în condiţiile în care nu există o altă sursă de finanţare, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit. c) teza 2 din Legea 98/2016 cu modificările şi completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziţie publică. Ofertanţii din cadrul acestei proceduri înţeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia şi indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenţei unui asemenea prejudiciu. Ofertanţii din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condiţiilor speciale de mai sus/clauzei suspensive, asumându-şi întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situaţia descrisă."
(2) amendarea proiectului "Adaptation Grant for Romanian RO.EMT.MS. level 1 fixed and mobile field hospital", în sensul prelungirii perioadei de implementare care să asigure un termen de livrare de minim 45 de zile de la semnarea contractului de către ultima parte. În cazul în care, indiferent de motive, în termen de 30 zile de la data aprobării raportului procedurii, autoritatea contractantă nu obţine prelungirea perioadei de implementarea a Grantului procedura de atribuire se va anula de drept, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit.c) teza 2 din Legea 98/2016 cu modificările şi completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziţie publică. Ofertanţii din cadrul acestei proceduri înţeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia şi indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenţei unui asemenea prejudiciu. Ofertanţii din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condiţiilor speciale de mai sus/clauzei suspensive, asumându-şi întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situaţia descrisă
Termenul-limită în care Autoritatea Contractantă va răspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare: În a 6 a zi înainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Numărul zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 8