Biscuiti Mod de ambalare: in punga cu masa totala de 300 g, continand 3 pachete de 100 g, vizibil marcata cu data expirarii. Proprietati organoleptice: Aspect: biscuiti simpli, de tip petit beurre, sub forma dreptunghiulara, bine conturati, nesfaramati.
Consistenţă – crocanţi, usor friabili. Culoare – Galben auriu, uniformă. Miros placut, specific, fara miros strain (mucegai, ranced, ars). Gust dulce, placut, specific, far...
Biscuiti Mod de ambalare: in punga cu masa totala de 300 g, continand 3 pachete de 100 g, vizibil marcata cu data expirarii. Proprietati organoleptice: Aspect: biscuiti simpli, de tip petit beurre, sub forma dreptunghiulara, bine conturati, nesfaramati.
Consistenţă – crocanţi, usor friabili. Culoare – Galben auriu, uniformă. Miros placut, specific, fara miros strain (mucegai, ranced, ars). Gust dulce, placut, specific, fara gust strain si miros strain (mucegai, ranced, ars).
Foi placinta - Ambalate in atmosfera protectoare, in pachet cu masa neta de 400 g, refrigerate, vizibil marcate cu data expirarii. Proprietati organoleptice: Aspect: Foi subtiri, netede, fara incretituri, uniform pudrate cu amidon. Culoare: Alb-gălbui.
Gust si miros: placut, caracteristic, fara miros si gust strain.
Foietaj - Ambalat in pachet cu masa neta de 800 g, produs congelat rapid, vizibil marcat cu data expirarii. Proprietati organoleptice: Aspect: placade aluat netedă, compactă, cconsistentă, extensibilă. Gust si miros: placut, caracteristic, fara miros si gust strain.