Crema branza pentru sandwich 125 gr. Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci , sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C;
Crema de branza cu smantana cutie 200 gr. Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci si smantana, sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime...
Crema branza pentru sandwich 125 gr. Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci , sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C;
Crema de branza cu smantana cutie 200 gr. Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci si smantana, sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.