Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g
Sana minim 3,5 % grasime, pasteurizat ; se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros spec...
Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g
Sana minim 3,5 % grasime, pasteurizat ; se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; conditii de pastrare 2-60C;
Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 2% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g
Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 1.5-3.8% grăsime, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de minim 300-375 g, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, conditii de pastrare 2-80C;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.