Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton; conditii de pastrare 2-80C; termen valabilitate- conform datelor inscriptionate pe ambalaj
Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat...
Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton; conditii de pastrare 2-80C; termen valabilitate- conform datelor inscriptionate pe ambalaj
Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 2.8% grăsime, ambalat la pahar/sticla plastic/carton, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz; conditii de pastrare 2-80C; termen valabilitate- conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Crema branza Ambalata la cutie de 150 gr. obtinuta din branza de vaci , sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C, termen de valabilitate - conform datelor inscriptionate pe ambalaj. Sortimentele in care poate fi livrata sunt cu unt si smantana sau verdeata (functie de comanda).
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare;