Feedback
I.D.: 96123011

Diverse produse lactate

Data publicarii
16.04.24 Exista 49.067 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15551000-5 15551300-8 15510000-6 15871274-5 15550000-8
Pretul estimativ:
5.400,00 RON - 5.400,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Sana minim 3,5 % grasime, pasteurizat ; se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Lapte batut obtinut din lapte pasteuri...
Sana minim 3,5 % grasime, pasteurizat ; se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 2% grăsime, Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 1.5-3.8% grăsime, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de minim 300-375 g, Crema de branza natur 100-150 gr/cutie. Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci , sare, agenti de ingrosare, minim 38% grasime in substanta uscata, Crema de branza cu smantana 100-150 gr/cutie. Obtinuta din branza de vaci si smantana, sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C; Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor: A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată. Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu