Sana minim 3,5 % grasime, pasteurizat ; se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g;
Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g;
Lapte batut obtinut din lapte pasteuri...
Sana minim 3,5 % grasime, pasteurizat ; se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g;
Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g;
Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 2% grăsime,
Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 1.5-3.8% grăsime, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de minim 300-375 g,
Crema de branza natur 100-150 gr/cutie. Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci , sare, agenti de ingrosare, minim 38% grasime in substanta uscata,
Crema de branza cu smantana 100-150 gr/cutie. Obtinuta din branza de vaci si smantana, sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.