Feedback
I.D.: 94945524

Diverse produse lactate

Data publicarii
19.03.24 Exista 17.225 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15551300-8 15510000-6 15871274-5 15545000-0 15550000-8
Pretul estimativ:
4.356,00 RON - 4.356,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 2% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta cura...
Kefir natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 2% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de 300-330 g; Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 1.5-3.8% grăsime, ambalat la pahar/sticla plastic/carton de minim 300-375 g, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, conditii de pastrare 2-80C; Ambalata la cutie de 100-150 gr. obtinuta din branza de vaci , sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C; Ambalata la cutie de 100-200 gr. obtinuta din branza de vaci si smantana, sare, agenti de ingrosare (guma de carruba, guma xanthan), minim 38% grasime in substanta uscata, temperatura de pastrare 2-6 grade C; Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu