Iaurt de fructe, calitatea I, din lapte pasteurizat, fructe diferite, sa nu contina conservanti, sa contina 3.5% grasime, ambalajul sa fie etans, fara deformatii, sa aiba consistenta necesara, sa aiba gust si miros specific; continut omogen; sa nu contina corpi staini; sa nu aiba alta culoare decat alba; sa nu aiba miros altul decat cel al produsului, sa nu aiba gust altul decat cel al produsului proaspat; sa aiba folie de ...
Iaurt de fructe, calitatea I, din lapte pasteurizat, fructe diferite, sa nu contina conservanti, sa contina 3.5% grasime, ambalajul sa fie etans, fara deformatii, sa aiba consistenta necesara, sa aiba gust si miros specific; continut omogen; sa nu contina corpi staini; sa nu aiba alta culoare decat alba; sa nu aiba miros altul decat cel al produsului, sa nu aiba gust altul decat cel al produsului proaspat; sa aiba folie de protectie care sa garanteze integritatea continutului, folia sa nu fie bombata;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.