2. Caşcaval tip Dalia, brânză tip Tilsit sau caşcaval tip Moeciu sau tip Gouda,
Caşcaval tip Dalia, brânză tip Tilsit sau caşcaval tip Moeciu sau tip Gouda.
1. Unt de masă 60%, unt de masă 82%, smântână 20%, brânză de vaci grasă, brânză burduf, telemea maturată, iaurt natural;,
Unt de masă 60%, unt de masă 82%, smântână 20%, brânză de vaci grasă, brânză burduf, telemea maturată, iaurt na...
2. Caşcaval tip Dalia, brânză tip Tilsit sau caşcaval tip Moeciu sau tip Gouda,
Caşcaval tip Dalia, brânză tip Tilsit sau caşcaval tip Moeciu sau tip Gouda.
1. Unt de masă 60%, unt de masă 82%, smântână 20%, brânză de vaci grasă, brânză burduf, telemea maturată, iaurt natural;,
Unt de masă 60%, unt de masă 82%, smântână 20%, brânză de vaci grasă, brânză burduf, telemea maturată, iaurt natural;.