1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7,50 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 4,30 KG
3.CARNE DE PASARE (PUI GRILL) = 14,70 KG
4.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 12,50 KG
5.CARNE DE VITA...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 7,50 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 4,30 KG
3.CARNE DE PASARE (PUI GRILL) = 14,70 KG
4.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 12,50 KG
5.CARNE DE VITA (CARNE DE BOVINA ,TAURINE NUMAI PULPE INTREGI FARA COASTE) = 11,76 KG
6.CASCAVAL (GRASIME RAP.LA SUBST USCATA CU MIN 40%) = 7,35 KG
7.CIOCOLATA (DULCE,CIOCOLATA CUVERTURA,CIOCOLATA CU LAPTE,CICOLATA DE MENAJ CU LAPTE,CIOCOLATA ALBA) = 1,50 KG
8.CITRICE (PORTOCALE) = 14,70 KG
9.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,30 KG
10 IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 7,35 KG
11.LAMAI = 3 KG
12.LEGUME PROASPETE ARDEI GRAS BIANCA = 5 KG
13.CASTRAVETI = 7 KG
14.CEAPA VERDE = 3,90
15.ROSII = 13 KG
16.MARAR SI PATRUNJEL = 0,50 KG
17.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 221 BUC
18PAINE = 51,50 KG
19.SALAM DE VARA = 3,675 KG
20.SALAM VICTORIA = 3,675
21.SMANTANA FERMENTATA (GRASIME 10% LA AMBALAJ DE 1 KG) = 1,47 KG
22.SPECIALITATI DIN CARNE (A.PIESE TRANSATE DE PORC FARA OS:MUSCHIULET,PORC ,VITA,B.PIESE TRANSATE DE VITA FARA OS:PULPA,SPATAC.PULPE SI PIEPT DE PASARE DEZOSATE) 3 SORTIMENTE = 9,50 KG
23.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 4,80 KG
24.VARZA CALITATEA I = 14,70 KG