Branza de vaca NESARATA CAS- . Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer. Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) PRODUS ROMANESC Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, ...
Branza de vaca NESARATA CAS- . Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer. Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) PRODUS ROMANESC Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros strain.Morcovi cu aspect proaspat, întregi neramificati, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, nelemnificati, fara umiditate exterioara anormala, cu frunzele retezate,fara gust si/sau miros strain. Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata. - categoria A, categoria de greutate XL (73 grame si peste 73 grame)
Ambalajele să poarte la exterior, pe lângă concordanţa între codul producătorului marcat pe ou şi cel de pe ambalaj, înscris vizibil şi perfect lizibil: •codul centrului de ambalare ouă; •categoria de calitate; •categoria de greutate; •data valabilităţii; Pateu ficat minim20% ficat pui/porcCutii metalice nebombate de 200 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana.