Branza telemea Fabricata din lapte de vaca, bucati intregi,Cal I, fara miros sau gust neplacut, sa aiba aspect(coloratie) naturala, sa nu contina impuritati, sa fie compacta, sa nu se faramiteze, sa fie in saramura proprie, sa nu prezinte mucegai, usor sarata( continut sare maxim 3%), continut de grasime intre 25 si 45% ,produs romanesc. Branza CAS Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: ...
Branza telemea Fabricata din lapte de vaca, bucati intregi,Cal I, fara miros sau gust neplacut, sa aiba aspect(coloratie) naturala, sa nu contina impuritati, sa fie compacta, sa nu se faramiteze, sa fie in saramura proprie, sa nu prezinte mucegai, usor sarata( continut sare maxim 3%), continut de grasime intre 25 si 45% ,produs romanesc. Branza CAS Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer. Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) PRODUS ROMANESC.Morcovi cu aspect proaspat, întregi neramificati, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, nelemnificati, fara umiditate exterioara anormala, cu frunzele retezate,fara gust si/sau miros strain.Zahar alb. Cal.I, fara miros nespecific, fara depuneri la fierbere.Cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare. Dulce, fara miros sau gust strain pachet *1 kg ( inscriptionat: denumire produs, lot, termen valabilitate , conditii de pastrare)Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata.- categoria A, categoria de greutate XL (73 grame si peste 73 grame)