Feedback
I.D.: 38952554

DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE

Data publicarii
08.10.19 Exista 86.301 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Pretul estimativ:
300,00 RON - 1.500,00 RON
5.000,00 RON - 23.600,00 RON
7.700,00 RON - 23.100,00 RON
1.280,00 RON - 3.840,00 RON
1.600,00 RON - 5.000,00 RON
8.000,00 RON - 18.000,00 RON
1.000,00 RON - 3.000,00 RON
500,00 RON - 1.500,00 RON
8.750,00 RON - 26.250,00 RON
9.000,00 RON - 27.000,00 RON
160,00 RON - 800,00 RON
2.500,00 RON - 10.000,00 RON
45,00 RON - 450,00 RON
185,00 RON - 555,00 RON
400,00 RON - 1.200,00 RON
1.300,00 RON - 4.875,00 RON
550,00 RON - 2.750,00 RON
750,00 RON - 2.500,00 RON
9.700,00 RON - 29.100,00 RON
15.000,00 RON - 50.000,00 RON
1.500,00 RON - 7.500,00 RON
7.000,00 RON - 15.750,00 RON
5.500,00 RON - 19.250,00 RON
5.500,00 RON - 16.500,00 RON
225,00 RON - 1.125,00 RON
71,50 RON - 110,00 RON
192,50 RON - 550,00 RON
1.100,00 RON - 5.500,00 RON
12,00 RON - 48,00 RON
240,00 RON - 800,00 RON
3.300,00 RON - 9.900,00 RON
80,00 RON - 200,00 RON
350,00 RON - 700,00 RON
3.500,00 RON - 10.500,00 RON
550,00 RON - 1.650,00 RON
550,00 RON - 1.650,00 RON
550,00 RON - 2.750,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
30. Stafide kg, Stafide brune, ambalate in punga de polietilena .Compozitie: boabe uscate. Proprietati organoleptice: stafide intregi, curate, fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine; stafide de culoare brun roscat cu gust si miros placut, caracteristic.. 29. Salata de sfecla rosie cuburi la borcan 4250 gr, Sfecla rosie taiata cubur...
30. Stafide kg, Stafide brune, ambalate in punga de polietilena .Compozitie: boabe uscate. Proprietati organoleptice: stafide intregi, curate, fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine; stafide de culoare brun roscat cu gust si miros placut, caracteristic.. 29. Salata de sfecla rosie cuburi la borcan 4250 gr, Sfecla rosie taiata cuburi avand urmatoarele ingrediente: sfecla rosie, apa, sare, zahar, acid acetic, acid citric, clorura de calciu , ambalaj borcan 4250 gr. Se va specifica cantitatea neta .. 7. Orez cu bob lung kg, Produs clasic, calitatea I, bob lung . Aspect:-produs clasic, calitatea I, bob lung complet decorticat; după fierbere să isi păstreze forma, să fie elastică să nu se lipească intre ele.Spartură 5% max. Culoare:-albă până la alb-gălbuie Miros:- caracteristic,fără miros străin,de mucegai ,închis sau cu rozătoare. Gust:-plăcut,specific. Infestare:-nu se admite prezenţa insectelor sau acarienelor în nici un stadiu de dezvoltare Etichetate şi ambalată in pungă de 1 kg. 25. Piper macinat 100 gr, Piper macinat, negru, Proprietati organoleptice: pulbere fina, omogena, cu gust si miros caracterstic, placut, aromat, fara gust si miros strain Ambalat la punga de 100 grame. 12. Faina de malai kg, Culoarea galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbui; miros caracteristic, fără miros străin; gust plăcut, specific, fără gust amar, fără scrâşnet in mestecare, infestare lipsa. Ambalare: punga de 1 kg.. 4. Ulei de floarea soarelui, Produs oleaginos, din floarea soarelui, dublu rafinat ,ambalat la litru in sticle din material plastic, sigilate, care trebuie sa fie curate,uscate, fără miros străin şi inchise etanş pentru a nu permite contactul cu aerul sau cauza pierderi prin scurgeri de produs. Caracteristici organoleptice: Aspect:-limpede, fară suspensii sau sedimente îmbuteliat, cu destinaţia pentru gătit, culoarea galbenă. Gust şi miros:-plăcut,fără miros străin,gust specific uleiului de floarea soarelui,fără gust stăin şi rânced; Etichetat şi ambalat in sticla din plastic de 1 litru.. 27. Rahat 1 kg, Rahat ambalat in cutie de carton cu masa de 500g vizibil marcata cu data expirarii. Proprietati organoleptice: Aspect exterior: bucati de forma regulate, acoperite cu zahar pudra pe toate alturile, fara urme de umezeala. Aspect interior: masa gelatinoasa consistenta, elastica, culoare in concordant cu aromele folosite, gust si miros placut, fara gust si miros strain.. 17. Boia dulce vrac kg, Pulbere fina catifelata, fara puncte de culoare neagra sau alba, culoare uniforma, rosie aprins, pana la portocaliu, gust specific de ardei, placut, dulceag, fara gust amar sau ranced, fara miros inchis de mucegai sau alt miros strain. Mod de ambalare: punga 1 kg. 3. Ceai diferite arome 200gr (100plicuri x 2gr), Ceai la pliculete , pachet de 200 g.: menta, sunatoare,musetel, fructe de padure. Aspect:-obţinute din plante sau fructe,fără adaos de conservanţi sau coloranţi Gust si miros: gust şi miros placut, aromat, de plante sau fructe. Nu se admite ceaiul, cu gust şi miros străine, precum şi impurităţi sau aditivi alimentar. Etichetat, ambalat in pachet hartie specific ceaiului de 200 gr (100 plicuri x 2gr);. 8. Biscuiti 100gr fără cremă, Aspect:suprafaţă superioară netedă, semilucioasă, nearsă, fară basici, cu desen specific,bine copt, cu porozitate şi stratificare uniformă, galbena până la galben brună, uniformă. Consistenţă :crocanţi Miros şi gust:placute, caracteristice aromelor utilizate , fără miros si gust străin Formă şi dimensiuni:sub formă de plăcuţe dreptunghiulare, pătrate etc, cu grosime intre 4-10 mm, uniformă în cadrul aceluiaşi sortiment. Corpuri străine; lipsă Etichetare şi ambalarea: -biscuiţii se ambalează în pachete cu greutate de 0,100 kg folosindu-se folie de polipropilenă, material recunoscut de unităţile de analiză autorizate pentru ambalare şi etichetată.. 16. Zahar pudra vanilat kg, Produs rafinat obtinut din sfecla de zahar, sub forma de pudra fina, culoare alba-lucioasa, omogena, nelipicioasa, fără aglomerări, fără corpuri străine. Miros şi gust dulce, caracteristic. Etichetat si ambalat in pungi de hartie de 0,5 kg - 1 kg.. 2. Mazare congelata kg, Mazăre verde boabe congelată. Aspect: -cu suprafată netedă,în funclie de soi, cu diametrul caracteristic fiecărui soi in parte, culoarea verde, caracteristică soiului, fără deviere de culoare; Gust şi miros: plăcut caracteristic soiului,fără miros şi gust străin; După fierbere să se păstreze boabele intregi iar gustul caracteristic produsului. Etichetat şi ambalat in pungi de 5 kg. 18. Chimeon vrac kg, Chimen seminte, ambalat pungi 500- 1000g. Proprietati organoleptice : seminte, fara particule grosiere, fara impuritati, de culoare maro, cu gust si miros caracteristic de chimen, fara gust si miros strain Marcat vizibil cu data expirarii.. 22. Otet 1 litru, Lichid limpede la slab opalescent, fara corpuri straine, gust acru caracteristic de otet de vin, fara gust strain, de concentratie 9%. Ambalat la recipient de 1 litru.. 19. Drojdie kg, Ambalata individual, masa neta 500 g, fara potential alergenic, nemodificata genetic, fara miros inchis de mucegai sau alt miros strain; Marcata vizibil cu data expirarii.. 21. Margarina 250 gr (60-80% grasime), Masa omogena, lucioasa, fara picaturi de apa sau goluri de aer in sectiune, culoare de la alb-galbui la galben, in toata masa Gust si miros placut, aromat, specific, fara miros sau gust strain (amar, ranced etc.), continutul in grasime min.60%- max.80%. Ambalare in hartie specifica bucati la 250gr.. 14. Fidea cu oua ( 20%oua/kg), Produsul trebuie sa contina minim 20% oua/kg produs finit. Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţii, fără urme de făină. Culoare: galbuie, uniformă Miros si gust: caracteristic fără miros, gust străin şi/sau de mucegai Comportarea la fierbere: Dupa fierbere , trebuie sa fie elastice, sa nu se lipească intre ele, sa nu formeze conglomerate, sa-si păstreze forma. Corpuri străine: lipsă Infestare :lipsă Etichetat şi ambalat în pungă de aprox. de 5 kg. 13. Gris kg, Culoarea alb- galbuie, uniforma, aspect granulos, miros caracteristic, fara miros de mucegai sau alt miros strain, gust caracteristic, putin dulceag, fara gust amar, acru sau alt gust strain, fara scrasnet la mestecare. Nu se admite prezenta isectelor sau a acrienilor in nici un stadiu de dezvoltare. Ambalare: punga de 1 kg.. 23. Pasta de tomate 1 kg, Produs imbuteliat la 1kg, inchis ermetic si sa corespunda urmatoarelor cerinte: - aspectul bulionului trebuie sa fie de masa omogena, densa, sa nu prezinte semne de alterare ( fermentatie, mucegai ) ; Mirosul si gustul trebuie sa fie placate, caracteristice tomatelor. Nu se admite gust si miros strain de fermentare, afumare sau caramelizare, mucegai. Culoarea trebuie sa fie rosu aprins pana la caramiziu, uniforma in toata masa. Concentratia de tomate trebuie sa fie de min 24%. 1. Fasole galbena pastai congelată, Fasole galbena pastai congelata. Aspect:- cu suprafaţă netedă , in funclie de soi, culoarea galbenâ , caracteristică soiului, fără deviere de culoare,neaţos; Gust şi miros:-plăcut, caracteristic soiului,fără miros şi gust străin; După fierbere să se păstreze păstaiele intregi si gustul caracteristic produsului ; Etichetat şi ambalat in pungi de 5 kg. 9. Fasole alba uscata bob mic 1kg, Aspectul, -boabele sunt sănătoase, mature, cu coaja netedă, bine dezvoltate şi pline, nu prezintă impurităţi sau deteriorări cauzate de insecte. Se caracterizează printr-un tegument lucios de culoare albă uniformă, au un miros caracteristic de boabe de fasole bine uscate şi nu prezintă miros de mucegai sau alte mirosuri străine. Ambalare: pungă maxim de 1 kg. şi etichetată.. 5. Zahar kg, Produs rafinat obţinut din sfeclă de zahăr, sub forma de cristale de granulaţie medie. Caracteristici organoleptice: Aspect:-omogena, uniforme, uscate, liber curgatoare,nelipicioase.Fără aglomerări, fără corpuri străine, cu gust dulce. Făra miros sau gust străin, de culoare alb-lucios. Continutul maxim de umiditate: 0,06% continutul maxim de zahar invertit: 0,04% Etichetat, ambalat la pungă de 1 kg.. 6. Cus-cus cu oua (20%oua/kg), Produsul trebuie sa contina faina grifica ( din grau comun,grau dur si porumb), continut minim de 20% oua/ kg produs finit. Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţiuni, fără urme de făină: translucide,în ruptură aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab brună până la roşcat. Culoare: galbuie, uniformă Miros si gust: caracteristic fără miros, gust străin şi/sau de mucegai Comportarea la fierbere: Dupa fierbere , trebuie sa fie elastice, sa nu se lipească intre ele, sa nu formeze conglomerate, sa-si păstreze forma. Corpuri străine: lipsă Infestare :lipsă Etichetat şi ambalat în pungă de aprox. 5 kg. 10. Eugenia 25gr, Biscuiţi cu cremă de cacao (25%) tip eugenie, etichetaţi şi ambalaţi in folie de polipropilenă, la un gramaj net de 25g. Ingrediente: Făină de grâu , zahăr, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr , sare, agenti de afanare (E500, E503) arome, cacao. Continut de crema 25%. Proprietati organoleptice: -Forma: biscuiti de forma ovala, cu suprafata mata, fara besici, cu strat de crema care sa nu depaseasca marginile capacelor. -Culoare galben-auriu, uniform. -Aspect crema: omogena, fara corpuri straine, gust si miros specific de cacao. -Miros placut, specific, fara miros strain (mucegai, ranced, ars); -Gust dulce, placut, specific, fara gust strain (mucegai, ranced, ars). -Consistenta: crocanti, usor friabili.. 24. Pesmet 1 kg, Pulbere fina de culoare galben roscata, gust si miros placut caracteristic de paine alba, uscata, fara gust si miros strain. Fara impuritati si fara aglomerari. Ambalat la pungi de 1 kg , etichetate vizibil cu: denumirea produsului. adresa producatorului, ingrediente, masa neta, lotul, data la care expira.. 32. Sare grunjoasa kg, Sare gema neiodata, ambalata in sac de 25 kg. Culoare alba, fără gust şi miros străin, fără corpuri străine, fara urme de alte substante chimice (sulfati, carbonati). Compozitie: Na CI, KIO₃, Fe(CN)₆K₄x3O(E536).. 28. Sare iodata kg, Sare recristalizată iodată, calitatea I, ambalată in sac de 25 kg. Culoare alba, fără gust şi miros străin, fără corpuri străine.. 31. Scorţişoară macinată 100 g, Scortisoara macinata, ambalata in plic cu masa neta de 100g.. Pulbere fin macinata de culoare galbuie pana la brun-roscat cu aroma bine exprimata si caracteristica, fara mirosuri straine.. 34. Boabe de mustar Kg, Ingrediente: 100% Seminte Galbene de Mustar , puritate min.99,8% Culoare : galbui-crem Gust : iute, condimentat Aroma : caracteristica Ambalarea : pungi de max. 1 Kg. 26. Praf de copt 10 gr, Praf de copt ambalat la plicuri cu masa neta de 10g. Caracteristici senzoriale: pulbere fină albă, fără aglomerări stabile, fara gust si miros strain.. 11. Faina alba tip 000 kg, Aspectul masa purverulenta ,culoarea alba,miros plăcut, specific fainii de grâu, fără miros de mucegai, sau încins sau alt miros străin ,gust normal, putin dulceag, nici amar, nici acru, fără scrâşnet la mestecare datorita impurităţilor minerale . Nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare. Ambalare: punga de 1 kg.. 33. Piper boabe kg, Ingrediente: piper sub forma de boabe intregi si uscate. Proprietati organoleptice: Boabe de culoare bruna, gri sau neagra cu suprafata ridicata, cu diametrul de 2,5-5mm. Piperul boabe prezinta miros caracteristic, picant si aromat, gust arzator, fara miros sau gust strain de mucegai sau alt miros particular neplacut.. 20. Foi dafin 100 gr, Frunzele de dafin folosite la fabricarea produsului "foile de dafin" trebuic sa fie intregi. neatacate de insecte. nepatate" nemucegaite, frunze de diverse dimensiuni, cu marginea usor ondulate, intregi cu codita, de lungime medie; Culoare: verde, verde intens, verde deschis spre verde - gri cu nuante usor galbui. Miros si gust: aromat, caracteristic, fara miros si gust strain. Mod de ambalare: plic de 100g.. 15. Zahar vanilat 8gr, Zahar vanilinat, ambalat in plic de hartie, cu o greutate neta de 8g. Compozitie: amestec de zahar, fara aglomerari cu aromatizant (vanilina sau etzlvanilina), pudra sau cristalina. Proprietati organoleptice: Pulbere fina, omogena, de culoare alba, alba-mata fara gust si miros strain. Proprietati fizice si chimice: o Umiditate 0.04-0.06%, o Numar puncte negre in 100g max. 10. o Zaharoza raportata la SU 99.8.. 37. Leustean Frunze uscate 100 gr, Culoare : Verde, specifica produsului. Gust si miros : Puternic precizat de leustean placut aromat , fara sa prezinte gust sau miros strain. Aroma este tipică pentru mărar neavand arome străine . Ambalarea : pungi de 100 grame. 36. Marar Frunze uscate 100 gr, Culoare : Frunze deshidratate de marar de culoare verde. Mirosul : Mirosul este caracteristic mărarului, fără mirosuri străine Aromă : Aroma este tipică pentru mărar neavand arome străine . Ambalarea : pungi de 100 grame. 35. Patrunjel frunze uscate 100 gr, Frunze deshidratate de patrunjel, folosite in industria alimentara. Caracteristici organoleptice pentru patrunjel : culoare verde, gust şi aromă tipice, caracteristice, fără nici un gust ciudat sau miros Ambalarea : pungi de 100 grame.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu