ACORD CADRU CU 19 LOTURI,RESPECTIV:LOT 1: PREPARATE DIN CARNE ;Cod: CPV 15130000-8 Produse din carne (Rev.2)
LOT 2: PRODUSE FAINOASE ; Cod: CPV 15851000-8 Produse fainoase (Rev.2)
LOT 3 : CONDIMENTE; Cod: CPV 15870000-7 Condimente si mirodenii (Rev.2)
LOT 4: DULCIURI; Cod: CPV 15842300-5 Dulciuri (Rev.2)
LOT 5: FRUCTE CONSERVATE; Cod: CPV 15330000-0 Fructe si legume transformate (Rev.2)
LOT 6: PRODUSE TARTINABILE; Cod:...
ACORD CADRU CU 19 LOTURI,RESPECTIV:LOT 1: PREPARATE DIN CARNE ;Cod: CPV 15130000-8 Produse din carne (Rev.2)
LOT 2: PRODUSE FAINOASE ; Cod: CPV 15851000-8 Produse fainoase (Rev.2)
LOT 3 : CONDIMENTE; Cod: CPV 15870000-7 Condimente si mirodenii (Rev.2)
LOT 4: DULCIURI; Cod: CPV 15842300-5 Dulciuri (Rev.2)
LOT 5: FRUCTE CONSERVATE; Cod: CPV 15330000-0 Fructe si legume transformate (Rev.2)
LOT 6: PRODUSE TARTINABILE; Cod: CPV 15800000-6 Diverse produse alimentare (Rev.2)
LOT 7: LAPTE PRAF NORMALIZAT; Cod: CPV 15511700-0
LOT 8: LEGUME CONSERVATE; Cod: CPV 15331400-1 Legume in conserva si/sau la cutie (Rev.2)
LOT 9: LEGUME CONGELATE; Cod: CPV 15331170-9 Legume congelate (Rev.2)
LOT 10: OUA CONSUM categoria A,clasa L. ;Cod: CPV 03142500-3 Oua (Rev.2)
LOT 11: PATE FICAT DE PORC; Cod: CPV 15131310-1 Pateu (Rev.2)
LOT 12: ULEI FLOAREA SOARELUI, PET DE 1L; Cod: CPV 15411200-4 Ulei pentru gatit (Rev.2)
LOT 13: ZAHAR TOS LA PUNGA DE 1KG; Cod: CPV 15831000-2 Zahar (Rev.2)
LOT 14: FRANZELA ALBA CU SARE 300G, FELIATA SI AMBALATA INDIVIDUAL; FRANZELA ALBA FARA SARE 300G, FELIATA SI AMBALATA INDIVIDUAL ; Cod: CPV 15811100-7 Paine (Rev.2)
LOT 15: PULPA PORC PROASPATA sau REFRIGERATA FARA OS, FARA SLANINA, CAL.I;
Cod: CPV 15113000-3 Carne de porc (Rev.2)
LOT 16: PULPE DE PUI FARA SPATE, CAL. I REFRIGERATE AMBALATE LA MAXIM 10 KG:
Cod: CPV 15112000-6 Carne de pasare (Rev.2)
LOT 17: PIEPT DE PUI FARA OS,INTREG, FARA PIELE CAL. I ,REFRIGERAT,AMBALAT LA MAXIM 10KG; Cod: CPV 15112000-6 Carne de pasare (Rev.2)
LOT 18: PULPE DE PUI SUPERIOARE FARA SPATE,CAL.I , REFRIGERATE ,VRAC : Cod: CPV 15112000-6 Carne de pasare (Rev.2)
LOT 19: PULPE DE PUI INFERIOARE, FARA SPATE,CAL.I,REFRIGERATE ,VRAC ; Cod: CPV 15112000-6 Carne de pasare (Rev.2)
Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18.
Autoritatea Contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări în a 11-a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor, conform art. 161, al. (1) din Legea nr. 98/2016.