oua categoria A,marcate,se asigura certificat de calitate,FASOLE BOABE Fara corpuri straine (praf, pamant, nisip, pietris, etc); Fara corpuri inerte organice (resturi de pastaie, frunze, tulpini, insecte moarte, coji, etc); sunt considerate corpuri straine boabele de fasole sparte, alterate sau mucegaite, incoltie, seci. Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: bucati intregi,pasta omogena,...
oua categoria A,marcate,se asigura certificat de calitate,FASOLE BOABE Fara corpuri straine (praf, pamant, nisip, pietris, etc); Fara corpuri inerte organice (resturi de pastaie, frunze, tulpini, insecte moarte, coji, etc); sunt considerate corpuri straine boabele de fasole sparte, alterate sau mucegaite, incoltie, seci. Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer. Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) PRODUS ROMANESC Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros strain.Morcovi cu aspect proaspat, întregi neramificati, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, nelemnificati, fara umiditate exterioara anormala, cu frunzele retezate,fara gust si/sau miros strain.