2. Paste făinoase-vrac macaroane cu ou “MELCIŞOR şi PENNE RIGATE" kg,
Ingrediente: faină albă de grâu, ouă minim 12%, apă
Caracteristici organoleptice:
Aspect: suprafaţă netedă, mată, fară urme de făina neframântată, îndoituri usoare si deformate.
Culoare : alb galbuie, uniformă.
Miros si gust caracteristic - fară miros sau gust străin
Corpuri străine – lipsă
Infestare – nu se admite prezenţa arahnidelor si ins...
2. Paste făinoase-vrac macaroane cu ou “MELCIŞOR şi PENNE RIGATE" kg,
Ingrediente: faină albă de grâu, ouă minim 12%, apă
Caracteristici organoleptice:
Aspect: suprafaţă netedă, mată, fară urme de făina neframântată, îndoituri usoare si deformate.
Culoare : alb galbuie, uniformă.
Miros si gust caracteristic - fară miros sau gust străin
Corpuri străine – lipsă
Infestare – nu se admite prezenţa arahnidelor si insectelor în diferite stadii de dezvoltare.
Etichetat şi ambalat punga de 1 kg
Livrarile se vor face saptamanal, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare.
Termen de valabilitate de minim 6 luni de la data recepţiei produsului
cantitate minima 1000 kg
cantitate maxima 6500 kg.
9. Pastă de ardei dulce kg,
Produs îmbuteliat la maxim 2,5 kg, închis ermetic -
Caracteristici organoleptice: aspectul pastei de ardei trebuie să fie caracteristic, masă omogenă, densă, să nu prezinte semne de alterare ( fermentatie, mucegai );
Mirosul si gustul trebuie să fie plăcut, caracteristic ardeilor. Nu se admite gust şi miros străin de mucegai, fermentare, afumare sau caramelizare.
Culoarea trebuie să fie roşu aprins până la cărămiziu, uniformă în toată masă.
Concentraţia de ardei trebuie să fie de min 70%, sare maxim 4%,
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.
cantitate minima 500 kg
cantitate maxima 1500 kg.
11. Brocoli congelat kg. Caliatea I,
Congelare rapidă. Fără conservanţi.
Aspect: buchete sub formă individualizată sau în mici aglomerări, sănătoase, neatacate de boli sau dăunători, curate, ajunse la maturitatea de consum, culoare verde închis specifică, după preparare să se păstreze forma şi gustul caracteristic.
Fără miros şi gust strain.
Fără exces de gheaţă
Ambalare: de la minim 2500 gr,maxim 5000 gr
Livrarea se va face săptămânal
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului
cantitate minima 500 kg
cantitate maxima 2500 kg.
5. Făină de mălai kg,
Culoarea galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbui; miros caracteristic, fără miros străin;
gust plăcut, specific, fără gust amar, fără scrâşnet în mestecare, infestare lipsa.
Ambalare: pungă de 1 kg.
Livrările se vor face saptamanal, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului
cantitate minimă 800 kg
cantitate maximă 2500 kg.
13. Ouă pentru consum,
Ouă de găină calitate I, proaspete şi clasă de ouă mari de peste 63 gr/ou
Fiecare ou va avea ştampila conform prevederilor legale. Ouăle de găină trebuie să corespundă STAS 142-80. Ele au marcate pe coajă şara de origine, data producerii şi alte informaţii codate numereic.
Caracteristici organoleptice:
Coaja curate, întreagă, aspect mat,camera de aer mobile.
Albuş: transparent, dens, albăstrui, consistenţă filantă.
Gălbenuş: galben- auriu, iniform în toată mas, după spargere işi menţine forma.
Livrarea să fie insăţită de declaraţie de conformitate a producătorului.
Livrarea se va face în cofraje de 30 bucăţi.
Condiţiide ambalare: în cofraje de carton închise, curate, dezinfectate, lipsite de mirosuri străine, neinfestate. NU se admit ouă cu coaja murdară cu excremente de găină sau alte impurităţi.
Nu se admit ouă sparte sau fisurate!
Să aibă etichetă conform prevederilor legale.
Eticheta trebuie să conţină:
- denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului
- denumirea produsului
- cantitarea neta
- conditii de depozitare
- data fabricaţiei şi termenul de valabilitate
- lot
La data livrării produsul va avea un termen de valabilitate de minim 20 de zile de la data recepţiei
cantitate minima: 30000 buc
cantitate mazimă: 150000 buc.
8. Fasole albă uscată 1kg,
Aspectul, -boabele sunt sănătoase, mature, cu coaja netedă, bine dezvoltate şi pline, nu prezintă impurităţi sau deteriorări cauzate de insecte.
Se caracterizează printr-un tegument lucios de culoare albă uniformă, au un miros caracteristic de boabe de fasole bine uscate şi nu prezintă miros de mucegai sau alte mirosuri străine.
Ambalare: pungă maxim de 1 kg. şi etichetată.
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului
cantitate minimă 300 kg
cantitate maximă 1500 kg.
10. Boia de ardei dulce vrac kg,
Pulbere fină catifelată, fără puncte de culoare neagră sau albă, culoare uniformă, roşie aprins, până la portocaliu, gust specific de ardei, plăcut, dulceag, fără gust amar sau rânced, fără miros îinchis de mucegai sau alt miros străin.
Mod de ambalare: punga 1 kg
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 6 luni de la data recepţiei produsului
cantitate minimă 50 kg
cantitate maximă 150 kg.
4. Fidea cu ouă kg,
Caracteristici organoleptice
Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţii, fără urme de făină.
Culoare: gălbuie, uniformă
Miros si gust: caracteristic fără miros, gust străin şi/sau de mucegai
Comportarea la fierbere:
Dupa fierbere , trebuie sa fie elastice, sa nu se lipească intre ele, sa nu formeze conglomerate, sa-si păstreze forma.
Corpuri străine: lipsă
Infestare :lipsă
Etichetat şi ambalat în pungă de 5 kg
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului .
cantitate minimă 100 kg
cantitate maximă 550 kg.
1. Ulei de floarea soarelui,
Caracteristici: Produs oleaginos, din floarea soarelui, dublu rafinat ,ambalat la litru in sticle din material plastic, sigilate, care trebuie sa fie curate,uscate, fără miros străin şi inchise etanş pentru a nu permite contactul cu aerul sau cauza pierderi prin scurgeri de produs.
Caracteristici organoleptice:
Aspect:-limpede, fară suspensii sau sedimente îmbuteliat, cu destinaţia pentru gătit, culoarea galbenă.
Gust şi miros:-plăcut,fără miros străin,gust specific uleiului de floarea soarelui,fără gust stăin şi rânced;
Etichetat şi ambalat in sticla din plastic de 1 litru.
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului .
cantitate minima 2000 litri
cantitate maxima 4500 litri.
12. Fasole galbenă păstăi congelată kg,
Aspect:- păstăi rotunde, tăiate, cu suprafaţă netedă, în funcţie de soi, culoarea galbenă , caracteristică soiului, fără deviere de culoare, neaţos;
Gust şi miros:-plăcut, caracteristic soiului, fără miros şi gust străin, fără corpuri străine, fără exces de gheaţă
După fierbere să se păstreze păstaiele forma şi gustul caracteristic produsului ;
Etichetat şi ambalat în pungi de 5 kg
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului
cantitate minimă 1000 kg;
cantitate maximă 6200 kg..
6. Făină albă tip 000 kg,
Aspectul: masă purverulentă ,culoarea albă, miros plăcut, specific făinii de grâu, fără miros de mucegai, sau încins sau alt miros străin ,gust normal, putin dulceag, nici amar, nici acru, fără scrâşnet la mestecare datorita impurităţilor minerale .
Nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare.
Ambalare: punga de 1 kg.
Livrările se vor face saptamanal, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului
cantitate minimă 1500 kg
cantitate maximă 4500 kg.
7. Orez pentru pilaf kg,
Caracteristici organoleptice:
Produs clasic, calitatea I, bob lung.
Aspect: bob lung complet decorticat- calitatea I, după fierbere să îţi păstreze forma, să nu se lipească boabele între ele.
Spărtură 5% max.
Culoare:-albă până la alb-gălbuie
Miros:- caracteristic,fără miros străin,de mucegai ,închis sau cu rozătoare.
Gust:-plăcut,specific.
Infestare:-nu se admite prezenţa insectelor sau acarienelor în nici un stadiu de dezvoltare
Etichetate şi ambalată in pungă de 1 kg
Livrările se vor face saptamanal, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 60 zile de la data recepţiei produsului
cantitate minimă 2000 kg
cantitate maximă 5000 kg.
3. Cus-cus cu oua kg,
Caracteristici organoleptice
Produsul trebuie să conţină făină grâu dur, minim 10% ouă.
Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţiuni, fără urme de făină: translucide,în ruptură aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab brună până la roşcat. Culoare: galbuie, uniformă
Miros si gust: caracteristic fără miros, gust străin şi/sau de mucegai
Comportarea la fierbere: După fierbere , trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să nu formeze conglomerate, să-şi păstreze forma.
Corpuri străine: lipsă
Infestare :lipsă
Etichetat şi ambalat în pungă de maxim 5 kg
Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare
Termen de valabilitate de minim 30 zile de la data recepţiei produsului .
cantitate minimă 1000 kg
cantitate maximă 3800 kg.