7. PAINE SI PRODUSE DE PANIFICATIE,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din p...
7. PAINE SI PRODUSE DE PANIFICATIE,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
2. Mezeluri si alte produse din carne de porc şi pasăre,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
1. CARNE DE PORC,
Potrivit domeniului de activitate pentru care este autorizat Complexul, principala categorie de activitate a acestuia este cazarea şi
asigurarea hranei pentru alimentaţia zilnică a utilizatorilor.
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
4. PRODUSE LACTATE,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
3. CARNE DE PASARE,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
6. SEMIPREPARATE SI LEGUME CONGELATE,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
5. FRUCTE SI LEGUME PROASPETE SI CONSERVE,
(natura si cantitatea lucrarilor, produselor sau serviciilor sau o mentiune privind nevoile si cerintele)
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
9. DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE SI BAUTURI,
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
10. APA MINERALA,
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..
8. PRODUSE DE COFETARIE,
În vederea asigurării funcţiunii de alimentaţie publică, în structura actuală a Complexul Sportiv Naţional Izvoru Mureşului
funcţionează o cantină bine dotată, cu bucătărie modernă şi personal adecvat, cu pregătire profesională de specialitate.
În cadrul cantinei una din principalele categorii de activităţi o constituie asigurarea bazei de materii prime necesare pentru
pregătirea hranei calde a consumatorilor, respectiv aprovizionarea cu diferite produse alimentare utilizate în acest scop.
Potrivit experienţei dobândite de-a lungul anilor de funcţionare, principalele produse alimentare şi produsele conexe necesare sunt
categorizate după natura şi provenienţa acestora, dar şi în funcţie de sursele posibile de aprovizionare.
Pe baza acestor criterii în prezenta strategie au fost stabilite şi loturile de produse specificate la capitolul respectiv al acesteia.
Pentru a crea condiţii de funcţionare în toată perioada anului, în mod evident se impune aprovizionarea cu cantităţile necesare de
produse alimentare a cantinei existente. Stabilirea cantităţilor de produse necesare s-a făcut cu luarea în considerare a experienţei
acumulate în cursul anilor trecuţi, fiind utilizată astfel metoda bazată pe date istorice evidenţiate în contabilitatea complexului.
Obiectivele achizitiei propun asigurarea unei funcţionări optime a acestei unităţi de alimentatie publică în condiţiile respectării
întocmai a prevederilor legale din materia achiziţiilor publice..