1.BRANZA PROASPATA DE VACA = 7,80 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 5,30 KG
3,CARNE DE PASARE (ARIPIOARE) = 3 KG
4.CARNE DE PASARE (PULPE) = 12,40 KG
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25 KG
6.CASCAVAL = 7,70 KG
7.CITRICE (PO...
1.BRANZA PROASPATA DE VACA = 7,80 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 5,30 KG
3,CARNE DE PASARE (ARIPIOARE) = 3 KG
4.CARNE DE PASARE (PULPE) = 12,40 KG
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 25 KG
6.CASCAVAL = 7,70 KG
7.CITRICE (PORTOCALE) = 15,40 KG
8.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,30 KG
9. IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 7,70 KG
10.LAMAI = 3 KG
11LEGUME PROASPETE ARDEI CAPIA = 10 KG
12.CASTRAVETI = 3,80 KG
13.CEAPA VERDE = 3 KG
14.ROSII = 12,50 KG
15.MARAR SI PATRUNJEL = 1,5 KG
16.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 220 BUC
17.PAINE = 53,50 KG
18.RADACINOASE MORCOVI = 1 KG
19.RADACINOASE TELINA = 0,54
20.SALAM DE VARA = 3,85 KG KG
21.SALAM VICTORIA = 3,85 KG
22.SMANTANA FERMENTATA CU GRASIME 10% = 1,80 KG
23.MUSCHI FILE = 10 KG
24.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 4,60 KG
25.COMPOT = 57,40 KG
26.VARZA CALITATEA I = 15,40 KG