1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 4 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 1,30 KG
3.CARNE DE PASARE ARIPIOARE = 6 KG
4.CARNE DE PASARE PULPE = 2,40 KG
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) ...
1.BRANZA TELEMEA MATURATA (GRASIME RAP.LA SUBST.USCATA DE OAIE 47%,DE VACA 42% = 4 KG
2.CARNATI (PRODUSE PRELUCRATE CF.TEHNOLOGIILOR SPECIFICE SI A TRAT.TERMIC CARE SA ASIGURE DUBLA AFUMARE SI FIERBEREA PRODUSELOR) MINIM 3 SORTIMENTE DIN ACESTEA = 1,30 KG
3.CARNE DE PASARE ARIPIOARE = 6 KG
4.CARNE DE PASARE PULPE = 2,40 KG
5.CARNE DE PORC (PULPA SAU SPATA DE PORC DEZOSATE ,FARA SLANINA CU STRATURI DISCONTINUE DE GRASIME) = 15,50 KG
6.CITRICE (PORTOCALE) = 10,50 KG
7.DROJDIE PROASPATA DE BERE = 0,15 KG
8.FOI DE DAFIN = 0,15 KG
9. IAURT CU GRASIME MIN 2,8% LA AMBALAJ DE 0,175 G = 4,68 KG
10.LAMAI = 2,50 KG
11.LEGUME PROASPETE ARDEI KAPIA = 7 KG
12.CASTRAVETI = 2 KG
13.ROSII = 11 KG
14.MARAR SI PATRUNJEL = 1,5 KG
15.OUA DE GAINA CTG.A,MIN CLASA M,MIN 53 GR/BUC = 120 BUC
16.PAINE = 50 KG
17.PIPER MACINAT = 0,20 KG
18.SALAM DE VARA = 2,60 KG
19.SALAM VICTORIA = 2 KG
20.UNT PROASPAT (GRASIME MIN 65% LA AMBALAJ DE 15-20 G) = 3 KG
21.COMPOT = 36,90 KG
18.VARZA CALITATEA I = 10 KG