Carne tocata- compoziţie 50% porc si 50% vită, trebuie să păstreze caracteristicile cărnii, să nu fie grasă, miros plăcut, fără miros de grăsime râncedă, congelata. Costita afumata - să fie afumată, să nu fie prefiartă, crudă, fără cantitate crescută de slănină si os. Ceafa de porc - culoare şi miros specific plăcut, congelata fără grăsime, ambalată corespunzator. Cotlet de porc - culoare şi miros specific plăcut,congelata ...
Carne tocata- compoziţie 50% porc si 50% vită, trebuie să păstreze caracteristicile cărnii, să nu fie grasă, miros plăcut, fără miros de grăsime râncedă, congelata. Costita afumata - să fie afumată, să nu fie prefiartă, crudă, fără cantitate crescută de slănină si os. Ceafa de porc - culoare şi miros specific plăcut, congelata fără grăsime, ambalată corespunzator. Cotlet de porc - culoare şi miros specific plăcut,congelata fără grăsime, ambalată coresponzator .