Branza proaspata de vaci (ambalata individual in cutie/pahar de minim 150 gr maxim -200 grame inscriptionat cu foile termosudata , 35 % grasime 50% branza proaspata si 50% smantana), etichetat : denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta , conditii de pastrare si depozitare, denumire producator , localitatea, lot produs nesarat, etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii.
unt de masa portiona...
Branza proaspata de vaci (ambalata individual in cutie/pahar de minim 150 gr maxim -200 grame inscriptionat cu foile termosudata , 35 % grasime 50% branza proaspata si 50% smantana), etichetat : denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta , conditii de pastrare si depozitare, denumire producator , localitatea, lot produs nesarat, etichetarea trebuie sa respecte cerintele legislatiei etichetarii.
unt de masa portionat * pachet * 10 g , procent grasime maxim 65%, masă onctuoasă, omogenă, ambalat în hârtie metalizată, culoare alb-gălbuie, gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, fără gust amar, fara sare.Ambalat in hartie pergaminata in pachete.Etichetarea produsului sa respecte in totalitate cerintele legislatiei etichetarii (data fab. Data exp. Producator, lot fabricatie, mod de pastrare si depozitare, etc)
Conform descrierii , produse insotite obligatoriu la livrare de documente de calitate si conformitate. Marcaj CE. Termen de valabilitate maxim de la data livrarii