Feedback
I.D.: 48775072

DIVERSE ALIMENTE

Data publicarii
10.08.20 Exista 174.108 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8 15332400-8 15331420-7 15331400-1 15331110-1 15331500-2 15332290-3 15331000-7 15331134-5 15811100-7 15131310-1 15131130-5 15545000-0 15551300-8 15842300-5 15831200-4 15872400-5 15512000-0 15850000-1 15872200-3 15530000-2 15411200-4 15821200-1 15841000-5 15541000-2 15112000-6 15111100-0 15542000-9 15113000-3 15625000-5 03222321-9 15871110-8 15331450-6 15851100-9 15612210-6 03211300-6 15431100-9 03142500-3 15511700-0 15612100-2 15863000-5 03212100-1 15331430-0 15112300-9 03221210-1 03221113-1 15898000-9
Pretul estimativ:
1.400,00 RON - 1.400,00 RON
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
2.480,00 RON - 2.480,00 RON
1.320,00 RON - 1.320,00 RON
2.220,00 RON - 2.220,00 RON
3.600,00 RON - 3.600,00 RON
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
1.500,00 RON - 1.500,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
580,00 RON - 580,00 RON
3.000,00 RON - 3.000,00 RON
3.400,00 RON - 3.400,00 RON
440,00 RON - 440,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
1.680,00 RON - 1.680,00 RON
1.500,00 RON - 1.500,00 RON
30.000,00 RON - 30.000,00 RON
2.550,00 RON - 2.550,00 RON
5.270,00 RON - 5.270,00 RON
2.550,00 RON - 2.550,00 RON
1.350,00 RON - 1.350,00 RON
22.000,00 RON - 22.000,00 RON
6.000,00 RON - 6.000,00 RON
1.640,00 RON - 1.640,00 RON
110,00 RON - 110,00 RON
2.700,00 RON - 2.700,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
900,00 RON - 900,00 RON
19.500,00 RON - 19.500,00 RON
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
4.640,00 RON - 4.640,00 RON
66,00 RON - 66,00 RON
550,00 RON - 550,00 RON
1.520,00 RON - 1.520,00 RON
7.500,00 RON - 7.500,00 RON
19.000,00 RON - 19.000,00 RON
15.000,00 RON - 15.000,00 RON
8.370,00 RON - 8.370,00 RON
7.800,00 RON - 7.800,00 RON
15.200,00 RON - 15.200,00 RON
820,00 RON - 820,00 RON
9.300,00 RON - 9.300,00 RON
160,00 RON - 160,00 RON
450,00 RON - 450,00 RON
2.050,00 RON - 2.050,00 RON
900,00 RON - 900,00 RON
3.200,00 RON - 3.200,00 RON
1.640,00 RON - 1.640,00 RON
9.000,00 RON - 9.000,00 RON
6.200,00 RON - 6.200,00 RON
2.040,00 RON - 2.040,00 RON
2.800,00 RON - 2.800,00 RON
18.000,00 RON - 18.000,00 RON
400,00 RON - 400,00 RON
660,00 RON - 660,00 RON
5.200,00 RON - 5.200,00 RON
2.800,00 RON - 2.800,00 RON
3.720,00 RON - 3.720,00 RON
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
36,00 RON - 36,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
18. Compot de cirese, Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si...
18. Compot de cirese, Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.. 26. Conserve rosii in bulion, Rosii intregi,fierte, nedestramate,in lichid rosu deschis pana la rosu caramiziu,gust dulceag, miros placut; ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizati fara conservanti chimici, ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,. 23. Conserve fasole verde sau galbena, Fasole pastai galbena sau verde ,taiata obisnuit, cu lichid limpede sau usor opalescent,fara corpuri straine,cu gust placut de fasole fiarta,pastai bine fierte dar nedestramate;ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 55%. Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate.. 20. Compot piersici, Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 45%,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.. 24. Conserve mazare, Boabe de mazare culoare verde spre galbui apropiate ca marime, cu gust si miros placut specifica mazarei fierte ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55% Produsul trebuie sa fie sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si stichetate. 25. Conserve morcovi in apa, Morcovi intregi,nealterati de boli sau daunatori,acoprtiti de lichid limpede sau slab opalescent,cu miros placut specific legumelor fierte; ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizati fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,. 21. Compot struguri, Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 50%,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.. 22. Conserve dovlecei in apa, Legume sanatoase, nealterate de boli sau daunatori,acoperite cu lichid limpede pana la slab opalescent,legume fierte taiate, nedestramate,miros placut specific; produs sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%.. 19. Compot de gutui, Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.. 14. Castraveti in otet, Castraveti 3-9 cm in otet, legume intregi,relativ uniforme ca marime pe unitatea de ambalaj in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic castravetilor fierti in otet condimentat fara gust si miros strain;consistenta: legume fierte, usor crocrante,ambalaj tip BOA sau BTW; produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate. 27. Conserve spanac, Legume sanatoase,nealterate de boli sau daunatori;frunze de spanac bine fierte acoperite cu lichid de culoare verde pana la verde inchis caracteristica spanacului fiert, ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.. 36. Gem prune, Aspect: bucati de fructe in masa usor gelificata din care nu se separa siropul , fara semne de mucegai sau fermentatie fara corpuri straine;culoare : corespunzatoare gemului de prune cu o nuanta brun deschis; gust si aroma: placute caracteristice prunelor. Ambalare: BOA, BTW, BOB. 37. Gogosari in otet, Gogosari sferturi sau intregi in otet,legume intregi sau divizate in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic gogosarilor fierti in otet condimentat fara gust si miros strain;consistenta: legume fierte, usor crocrante,ambalaj tip BOA sau BTW; produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate. 29. Conserve zarzavat de supe, Amestec de legume morcov, pastarnac.Ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55% Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,. 28. Conserve zarzavat de ciorbe, Amestec de legume rosii,ardei, patrunzel verde, morcov, etc, ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,. 50. Pasta tomate conc. 24%-28%, Aspectul continutului : masa omogena densa de pasta de tomate, fin strecurata fara corpuri straine, mucegai sau fermentare; culoare: rosie intensa pana la rosie caramizie, uniforma in toata masa produsului:; gust si miros specific concentratelor de tomate, fara gust si miros strain; produs sterilizt,fara conservanti chimici,ambalaj tip BOA sau BTW , in recipiente inchise ermetic curate si stichetate.. 49. Paine 0,400, Paine alba 0.400 gr ambalata individual , feliata. 52. Pate ficat de pasare model Bucegi, Continut in ficat de pasare min. 20%, cutie 200gr ambalaj nebombat. 8. Carnati cabanos, Proprietati organoleptice: suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine. Continut de apa max. 50%. 53. Pate ficat de porc model Bucegi, Continut in ficat de porc min. 20%, cutie 200gr ambalaj nebombat. 6. Branza topita model Delaco, Branza topita cu smantana, cutie 140gr. 39. Iaurt, Ambalaj : cutie x 150 g , 3 % grasime. 54. Prajitura model Magura, Prajitura cu crema,fara glazura, ambalata individual, 35gr. 61. Zahar tos, Aspect in stare solida-cristale albe, uscate,uniforme ca marime fara sediment sau corpuri straine, ambalat la pungi x 1 kg. 55. Sare, Sare alba iodata, livrare:vrac , la sac x 10-25kg. 56. Smantana 20% grasime, Cut 200 gr,masa vascoasa,omogena, fara aglomerari de grasime sau substante proteice,miros si gust placut,specific de smantana ,culoare alba pana la alb-galbui, grasime 20%. 57. Spaghete cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se lipeasca intre ele,sa nu formeze conglomerate,sa isi pastreze forma; livrare:punga x400g.. 60. Verdeturi aromate, Ambalaj ;pachete 8 gr (marar,cimbru,leustean,patrunjel). 59. Unt de masa,grasime 65-80%, Ambalaj :pachet x 200 gr;grasime65-80%. 58. Ulei floarea soarelui, Aspectul limpede fara suspensie si fara sediment de culoare galben cu miros si gust placut, nu se admite gust amar ranced sau alt gust sau miros strain ;ambalat sticla plastic x 1litru. 3. Biscuiti model Picnic sau " echivalent", biscuiti cu diverse arome(cocos, vanilie, cacao)pachete 60-70 gr. 7. Cacao, Cacao, ambalaj 50gr. 2. Biscuiti vrac, Biscuiti simpli traditionali, vrac. 1. Biscuiti cu crema model Eugenia sau echivalent, produse de calitate ,ambalaj cu eticheta pe care sa fie precizata valoarea nutritiva a produsului ,data fabricatiei si termen de garantie. 4. Branza de vaca semisarata, din lapte de vaca,grasime raportata la SU 40-50%, proteine 16%, umiditate 55-60%, clorura de sodiu 1.5-2.5 %,ambalata in galeti de plastic de 15kg. 10. Carne pasare (pui)carcasa intreaga grill, pui intregi,cal.I , congelati,ambalat individual,lipsite de aroma sau miros de ranced,marcate corespunzator, sa corespunda normelor CE. 9. Carne pasare - pulpe pui inferioare, Pulpe inferioare congelate,calitatea I, ambalate in cutii de carton cutie x 10kg fara corpuri straine,fara lichid sangvinolet in exces, fara oase rupte, fara pene ,tulei sau puf, lipsite de aroma sau miros de ranced,marcate corespunzator, sa corespunda normelor CE. 12. Carne vita pulpa dezosata si congelata, Carne vita pulpa dezosata - congelata, produs congelat, sa aiba aspect si culoare naturala, fara miros, etichetate corespunzator normelor CE.. 5. Branza proaspata de vaci, Pasta omogena,curata, fara scurgeri de zer, fina,cremoasa,nesfaramicioasa,se admite structura slab grunjoasa,de culoare alba pana la alb-galbuie,uniforma in toata masa;gust placut, caracteristic de fermentatie lactica,fara miros si gust strain(amar,de mucegai,de afumat etc.)consistenta moale;ambalaj: pungi de plastic sau galeti plastic,volum max 1kg,etichetate,data expirarii inscrisa pe ambalaj.. 11. Carne porc pulpa degresata si dezosata, pulpa porc- degresata, dezosata, produs congelat, sa aiba aspect si culoare naturala, fara miros, etichetate corespunzator normelor CE.. 38. Gris, Granule uniforme ca marime de culoare alb galbuie cu nuanta cenusiu deschis, gust dulceag , miros placut,fara miros de mucegai sau incins ambalat la punga x 1kg, etichetat conform normelor in vigoare. 45. Mere, Fructe intregi, sanatoase, curate, fara umiditate exterioara, neafectate de putrezire, urme de boli sau vatamari, cu aspect proaspat la un grad de dezvoltare si coacere corespunzator. 47. Otet, Limpede fara impuritati , Concentratie 9 grade, miros caracteristic,ambalat la sticla x 1litru. 44. Masline negre, negre ,conservate in saramura, cal I ,ambalate in recipienti de 2-2.5 kg. 51. Paste fainoase cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se lipeasca intre ele,sa nu formeze conglomerate,sa isi pastreze forma; livrare:punga x500g.. 42. Malai grisat, Produs obtinut prin macinarea mecanica a boabelor de porumb, grisat, miros si gust placut specific fainii de porumb, mod de ambalare: punga x 1 kg. 46. Orez, Decorticat, fara sparturi, bob intreg,fara impuritati,ambalat la punga x 1kg, culoare alba.. 43. Margarina, Margarina, ambalata la cutii de 500 grame. 48. Oua, Proaspete,coaja si membrana normale, curate si intacte, fara pete, nevatamate.Marcajele stampilate pe oua, sa fie vizibile si lizibile, ambalate in cofraje x 30 buc.. 41. Lapte praf model Malita sau " echivalent", Lapte praf 26% grasime,ambalat in pungi -0.5 kg aspect: pudra necompacta,culoare crem, uniforma in toata masa;miros si gust placut,dulceag, fara miros si gust strain;continut de apa max 4%,grasime min. 26%,proteine min.15%;. 31. Faina, Produs sub forma de pulbere obtinut prin macinarea boabelor de grau, de culaore alb galbui; mirs placut specific fainii de grau fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain;fara gust amar sau acru.Faina 000,pachete 1 kg. 15. Ceaiuri diferite, tei, musetel, menta, sunatoare, fructe de padure, cutie x 25 doze x 1g. 13. Cartofi, Calitatea I ,sanatosi, curati, acoperiti foarte bine de coaja neincoltiti,fara deformari grave, pete, vatamari datorate inghetului fara umezeala externa anormala, fara miros si gust strain, ambalati la saci 20-40 kg,fara resturi de pamant. 35. Foi de dafin, Ambalare la pachete x 5 grame. 17. Ciuperci, Ciupercile trebuie fie intregi sau taiate, sa aiba culoarea caracteristica de ciuperci fierte, gustul si mirosul trebuie sa fie cel caracteristic ciupercilor fierte sau fierte in amestec cu ingredientele utilizate, continutul minim de ciuperci 50-55% , clorura de sodiu max. in lichid de 15%, cutx400g. 33. Ficat de pasare congelat, Punga 500gr, produs congelat de culoare maron, fara pete negre sau alte semne de infestare sau paraziti, miros caracteristic. Punga etichetata care sa contina: lotul produsului, starea termica, termenul de valabilitate, conditii de pastrare.. 32. Fasole uscata, Livrare:vrac,in saci sau pungi x 1 kg,fara corpuri straine acceptate max 3%. 34. Fidea cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se lipeasca intre ele,sa nu formeze conglomerate,sa isi pastreze forma; livrare:punga x200g.. 16. Ceapa uscata, bulbi intreti, curati, sanatosi, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca impropii consumului, fara vatamari produse de frig, fara umiditate exterioara anormala, suficient de uscata in stadiul de utilizare cu frunze pergamentoase acoperitoare bine infasurate pe bulb;se admit impuritati de max.2%,ambalare in saci de 10-20kg. 30. Drojdie, Pachet 500 gr.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu