14. Castraveti in otet,
Castraveti 3-9 cm in otet, legume intregi,relativ uniforme ca marime pe unitatea de ambalaj in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic castravetilor fierti in otet condimentat fara gust si miros strain;consistenta: legume fierte, usor crocrante,ambalaj tip BOA sau BTW; produs sterilizat,...
14. Castraveti in otet,
Castraveti 3-9 cm in otet, legume intregi,relativ uniforme ca marime pe unitatea de ambalaj in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic castravetilor fierti in otet condimentat fara gust si miros strain;consistenta: legume fierte, usor crocrante,ambalaj tip BOA sau BTW; produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate
200 kg.
52. Pasta tomate conc. 24%-28%,
Aspectul continutului : masa omogena densa de pasta de tomate, fin strecurata fara corpuri straine, mucegai sau fermentare; culoare: rosie intensa pana la rosie caramizie, uniforma in toata masa produsului:; gust si miros specific concentratelor de tomate, fara gust si miros strain; produs sterilizt,fara conservanti chimici,ambalaj tip BOA sau BTW , in recipiente inchise ermetic curate si stichetate.
300 kg.
18. Compot de cirese,
Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate,continut total raportat la masa neta minim 50%,produs steriliza .
400 KG.
23. Conserve fasole verde sau galbena,
Fasole pastai galbena sau verde ,taiata obisnuit, cu lichid limpede sau usor opalescent,fara corpuri straine,cu gust placut de fasole fiarta,pastai bine fierte dar nedestramate;ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 55%. Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate.
1500 kg.
20. Compot piersici,
Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 45%,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.
400 kg.
19. Compot de gutui,
Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate,continut total raportat la masa neta minim 50%,produs steriliza.
400 KG.
32. Dulceata de gutui,
Aspect:bucati de fructe in masa usor gelificata din care nu se separa siropul, fara semne de mucegai sau fermentatie fara corpuri straine, culoare corespunatoare dulcetei de gutui.
400 KG.
39. Gogosari in otet,
Gogosari sferturi sau intregi in otet,legume intregi sau divizate in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic gogosarilor fierti in otet condimentat fara gust si miros strain;consistenta: legume fierte, usor crocrante,ambalaj tip BOA sau BTW; produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate .
150 kg.
29. Conserve zarzavat de supe,
amestec de legume morcov, pastarnac.Ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55% Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,
1200 kg.
24. Conserve mazare,
Boabe de mazare culoare verde spre galbui apropiate ca marime, cu gust si miros placut specifica mazarei fierte ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55% Produsul trebuie sa fie sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate.
1000 kg.
38. Gem prune,
Aspect: bucati de fructe in masa usor gelificata din care nu se separa siropul , fara semne de mucegai sau fermentatie fara corpuri straine;culoare : corespunzatoare gemului de prune cu o nuanta brun deschis; gust si aroma: placute caracteristice prunelor. Ambalare: BOA, BTW, BOB
250 kg.
21. Compot struguri,
Aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine de pulpe in suspensie;consistenta fructelor:potrivit de tari,nerasfierte,gust si miros placut caracteristic fructelor fierte,fara gust si miros strain(acru,mucegai,fermentat);ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 50%,produs sterilizat,ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate.
400 kg.
3. Biscuiti vrac,
Biscuiti simpli traditionali, vrac
200 kg.
59. Spaghete cu ou,
Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se lipeasca intre ele,sa nu formeze conglomerate,sa isi pastreze forma; livrare:punga x400g.
600 pachete x 400 grame.
45. Margarina,
Margarina, ambalata la cutii de 500 grame
300 x CUTII 500 GRAME.
61. Unt de masa,grasime 65-80%,
Ambalaj :pachet x 200 gr;grasime65-80%
4000 pach.200 gr.
48. Orez,
Decorticat, fara sparturi, bob intreg,fara impuritati,ambalat la punga x 1kg, culoare alba.
800 kg.
1. Biscuiti tip Eugenia sau echivalent,
produse de calitate ,ambalaj cu eticheta pe care sa fie precizata valoarea nutritiva a produsului ,data fabricatiei si termen de garantie
buc - 4000.
60. Ulei floarea soarelui,
Aspectul limpede fara suspensie si fara sediment de culoare galben cu miros si gust placut, nu se admite gust amar ranced sau alt gust sau miros strain ;ambalat sticla plastic x 1litru
600 litri.
15. Ceaiuri diferite,
Tei, musetel, menta, sunatoare, fructe de padure, cutie x 25 doze x 1g
70000 plic x 1gr.
37. Foi de dafin,
ambalare la pachete x 5 grame
100 pachete x 5 grame.
6. Cacao,
Cacao, ambalaj 50gr
10 - p.x50g.
36. Fidea cu ou,
Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se lipeasca intre ele,sa nu formeze conglomerate,sa isi pastreze forma; livrare:punga x200g.
1000 pachete x 200gr.
17. Ciuperci,
Ciupercile trebuie fie intregi sau taiate, sa aiba culoarea caracteristica de ciuperci fierte, gustul si mirosul trebuie sa fie cel caracteristic ciupercilor fierte sau fierte in amestec cu ingredientele utilizate, continutul minim de ciuperci 50-55% , clorura de sodiu max. in lichid de 15%, cutx400g
1500 CUTII.
63. Verdeturi aromate,
Ambalaj ;pachete 8 gr (marar,cimbru,leustean,patrunjel)
800 pachete x 8 grame.
64. Zahar tos,
Aspect in stare solida-cristale albe, uscate,uniforme ca marime fara sediment sau corpuri straine, ambalat la pungi x 1 kg
600 kg.
13. Cartofi,
calitatea I,sanatosi, curati, acoperiti foarte bine de coaja neincoltiti,fara deformari grave, pete, vatamari datorate inghetului fara umezeala externa anormala, fara miros si gust strain, ambalati la saci 20-40 kg,fara resturi de pamant
15000 kg.
56. Prajitura tip Magura,
Prajitura cu crema,fara glazura, ambalata individual, 35gr
7000 pachete x 35 grame.
16. Ceapa uscata,
Bulbi intreti, curati, sanatosi, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca impropii consumului, fara vatamari produse de frig, fara umiditate exterioara anormala, suficient de uscata in stadiul de utilizare cu frunze pergamentoase acoperitoare bine infasurate pe bulb;se admit impuritati de max.2%,ambalare in saci de 10-20 kg
1500 kg.
35. Ficat de pasare congelat,
Punga 500gr, produs congelat de culoare maron, fara pete negre sau alte semne de infestare sau paraziti, miros caracteristic. Punga etichetata care sa contina: lotul produsului, starea termica, termenul de valabilitate, conditii de pastrare.
300 px500g.
43. Lapte praf tip Malita sau " echivalent",
Produs obtinut din lapte pref, zahar si vitaminele A,C,si D, tip Malita sau "echivalent" , pungi x 130 g
1000 X pungi.
50. Oua,
Proaspete,coaja si membrana normale, curate si intacte, fara pete, nevatamate.Marcajele stampilate pe oua, sa fie vizibile si lizibile, ambalate in cofraje x 30 buc.
10000 buc.
9. Carne pasare - pulpe pui inferioare,
Pulpe inferioare congelate,calitatea I, ambalate in cutii de carton cutie x 10kg fara corpuri straine,fara lichid sangvinolet in exces, fara oase rupte, fara pene ,tulei sau puf, lipsite de aroma sau miros de ranced,marcate corespunzator, sa corespunda normelor CE.
3000 kg.
55. Pate ficat de porc tip "Bucegi "sau echivalent,
Continut in ficat de porc min. 30%, cutie 200gr ambalaj nebombat
600 cut x 200 grame.
58. Smantana 20% grasime,
Cut 200 gr,masa vascoasa,omogena, fara aglomerari de grasime sau substante proteice,miros si gust placut,specific de smantana ,culoare alba pana la alb-galbui, grasime 20%
300 cut.x200gr.
30. Crenvursti de pui,
Carne de pui 50%, carne porc 30%.Produs afumat si fiert in membrana naturala.aspect exterior:siraguri din bucati cilindrice, usor curbate, nedeformate si neintrerupte, lungime maxima 15 cm, diametru 15 mm cu suprafata curata , nelipicioasa.
100 KG.
31. Drojdie,
Pachet 500 gr.
7. Carnati cabanos,
Proprietati organoleptice: suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine. Continut de apa max. 50%
200 KG.
5. Branza topita tip Delaco,
Branza topita cu smantana, cut 140 gr.
300 cutii.
41. Iaurt 3.5% grasime,
Ambalaj : cutie x 150 g
30000 X CUT 150 GRAME.
46. Masline negre fara samburi,
Negre ,conservate in saramura, cal I ,ambalate in recipienti de 2-2.5 kg
20 kg.
47. Mere,
Fructe intregi, sanatoase, curate, fara umiditate exterioara, neafectate de putrezire, urme de boli sau vatamari, cu aspect proaspat la un grad de dezvoltare si coacere corespunzator
1500 kg.
54. Pate ficat de pasare tip "Bucegi "sau echivalent,
Continut in ficat de pasare min. 30%, cutie 200gr ambalaj nebombat
600 cutii x 200 grame.
62. Urda,
Produs din lapte de vaca de culoare alba pana la alb-galbuie,uniforma in toata masa;gust placut, caracteristic de fermentatie lactica,fara miros si gust strain(amar,de mucegai,de afumat etc.)consistenta moale;ambalaj:punga de plastic sau galeti plastic,etichetate,data expirarii inscrisa pe ambalaj.Valabilitate minim 10 zile de la data livrarii
300 kg.
34. Fasole uscata,
Livrare:vrac,in saci sau pungi x 1 kg,fara corpuri straine acceptate max 3%
300 kg.
2. Biscuiti tip Picnic sau " echivalent",
biscuiti cu diverse arome(cocos, vanilie, cacao)pachete 60-70 gr
6000 - pachete.
10. Carne pasare (pui)carcasa intreaga grill,
Pui intregi,cal.I , congelati,ambalat individual,lipsite de aroma sau miros de ranced,marcate corespunzator, sa corespunda normelor CE
2800 kg.
4. Branza de vaca nesarata,
din lapte de vaca,grasime raportata la SU 40-50%, Clorura de Na 0 %,ambalata in galeti de plastic de 10 - 15 kg
500 kg.
51. Paine 0,300 feliata,
Paine alba 0.300 gr ambalata individual si feliata
35000 buc.
8. Carnati de porc,
Membranelor naturale de porc, aspect esterior: invelis continuu, nedeteriorat , suprafata curata, nelipicioasa, nu se admit aglomerari de suc, gelatina si grasime sub membrana.Gust si miros specific condimentelor si componentelor folosite, fara gust sau miros strain.
100 KG.
25. Conserve morcovi in apa,
Morcovi intregi,nealterati de boli sau daunatori,acoprtiti de lichid limpede sau slab opalescent,cu miros placut specific legumelor fierte; ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizati fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate.
1000 kg.
26. Conserve rosii in bulion,
Rosii intregi,fierte, nedestramate,in lichid rosu deschis pana la rosu caramiziu,gust dulceag, miros placut; ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizati fara conservanti chimici, ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate.
1200 kg.
27. Conserve spanac,
Legume sanatoase,nealterate de boli sau daunatori;frunze de spanac bine fierte acoperite cu lichid de culoare verde pana la verde inchis caracteristica spanacului fiert, ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic,curate si etichetate .
1200 kg.
22. Conserve dovlecei in apa,
Legume sanatoase, nealterate de boli sau daunatori,acoperite cu lichid limpede pana la slab opalescent,legume fierte taiate, nedestramate,miros placut specific; produs sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate,ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%.
1200 kg.
28. Conserve zarzavat de ciorbe,
Amestec de legume rosii,ardei, patrunzel verde, morcov, etc, ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate.
1000 kg.