Feedback
I.D.: 58779626

DIVERSE ALIMENTE

Data publicarii
13.07.21 Exista 186.483 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8 15411200-4 15850000-1 15512000-0 15831200-4 15872400-5 03211300-6 15871110-8 15511700-0 15625000-5 15612210-6 15851100-9 15431100-9 03222321-9 03142500-3 15842300-5 15112000-6 15113000-3 15841000-5 15541000-2 15821200-1 15545000-0 03212100-1 15111100-0 15612100-2 15872200-3 15331400-1 15898000-9 15112300-9 03221113-1 03221210-1 15331420-7 15332400-8 15331000-7 15331500-2 15331110-1 15332290-3 15331134-5 15542000-9 15131130-5 15331450-6 15131310-1 15863000-5 15331430-0 15530000-2 15551300-8 15811100-7
Pretul estimativ:
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
1.200,00 RON - 1.200,00 RON
2.500,00 RON - 2.500,00 RON
1.050,00 RON - 1.050,00 RON
90,00 RON - 90,00 RON
2.975,00 RON - 2.975,00 RON
112,00 RON - 112,00 RON
6.500,00 RON - 6.500,00 RON
700,00 RON - 700,00 RON
468,00 RON - 468,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
175,00 RON - 175,00 RON
8.000,00 RON - 8.000,00 RON
4.240,00 RON - 4.240,00 RON
5.000,00 RON - 5.000,00 RON
15.750,00 RON - 15.750,00 RON
13.600,00 RON - 13.600,00 RON
80,00 RON - 80,00 RON
8.000,00 RON - 8.000,00 RON
3.960,00 RON - 3.960,00 RON
2.275,00 RON - 2.275,00 RON
26.000,00 RON - 26.000,00 RON
13.200,00 RON - 13.200,00 RON
945,00 RON - 945,00 RON
5.200,00 RON - 5.200,00 RON
595,00 RON - 595,00 RON
300,00 RON - 300,00 RON
3.600,00 RON - 3.600,00 RON
48,00 RON - 48,00 RON
4.250,00 RON - 4.250,00 RON
3.300,00 RON - 3.300,00 RON
1.400,00 RON - 1.400,00 RON
1.375,00 RON - 1.375,00 RON
3.600,00 RON - 3.600,00 RON
5.400,00 RON - 5.400,00 RON
1.500,00 RON - 1.500,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
2.500,00 RON - 2.500,00 RON
2.500,00 RON - 2.500,00 RON
1.950,00 RON - 1.950,00 RON
2.500,00 RON - 2.500,00 RON
1.925,00 RON - 1.925,00 RON
6.000,00 RON - 6.000,00 RON
2.975,00 RON - 2.975,00 RON
2.520,00 RON - 2.520,00 RON
6.000,00 RON - 6.000,00 RON
1.750,00 RON - 1.750,00 RON
1.750,00 RON - 1.750,00 RON
5.250,00 RON - 5.250,00 RON
3.150,00 RON - 3.150,00 RON
2.800,00 RON - 2.800,00 RON
245,00 RON - 245,00 RON
1.000,00 RON - 1.000,00 RON
2.250,00 RON - 2.250,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
780,00 RON - 780,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
1.050,00 RON - 1.050,00 RON
13.800,00 RON - 13.800,00 RON
17.000,00 RON - 17.000,00 RON
60.000,00 RON - 60.000,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
58. Ulei floarea soarelui, aspectul limpede fara suspensie si fara sediment de culoare galben cu miros si gust placut, nu se admite gust amar ranced sau alt gust sau miros strain ;ambalat sticla plastic x 1litru 500 litri. 57. Spaghete cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristi...
58. Ulei floarea soarelui, aspectul limpede fara suspensie si fara sediment de culoare galben cu miros si gust placut, nu se admite gust amar ranced sau alt gust sau miros strain ;ambalat sticla plastic x 1litru 500 litri. 57. Spaghete cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se 400 pachete x 400 gr. 56. Smantana 20% grasime, Cut 200 gr,masa vascoasa,omogena, fara aglomerari de grasime sau substante proteice,miros si gust placut,specific de smantana ,culoare alba pana la alb-galbui, grasime 20% 1000 cutii x 200 grame. 61. Zahar tos, Aspect in stare solida-cristale albe, uscate,uniforme ca marime fara sediment sau corpuri straine, ambalat la pungi x 1 kg 350 kg. 55. Sare, sare alba iodata, livrare:vrac , la sac x 10-25kg 150 kg. 46. Orez, decorticat, fara sparturi, bob intreg,fara impuritati,ambalat la punga x 1kg, culoare alba. 850 kg. 47. Otet, limpede fara impuritati , Concentratie 9 grade, miros caracteristic,ambalat la sticla x 1litru 70 litri. 41. Lapte praf tip Malita sau " echivalent", Produs obtinut din lapte pref, zahar si vitaminele A,C,si D, tip Malita sau "echivalent" , pungi x 130 g 1000 pungi. 38. Gris, granule uniforme ca marime de culoare alb galbuie cu nuanta cenusiu deschis, gust dulceag , miros placut,fara miros de mucegai sau incins ambalat la punga x 1kg, etichetat conform normelor in vigoare 200 kg. 42. Malai grisat, Produs obtinut prin macinarea mecanica a boabelor de porumb, grisat, miros si gust placut specific fainii de porumb, mod de ambalare: punga x 1 kg 260 KG. 51. Paste fainoase cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se 1000 pachete x 500 grame. 43. Margarina, margarina, ambalata la cutii de 500 grame 70 CUTII X 500 GRAME. 45. Mere, fructe intregi, sanatoase, curate, fara umiditate exterioara, neafectate de putrezire, urme de boli sau vatamari, cu aspect proaspat la un grad de dezvoltare si coacere corespunzator 2000 kg. 48. Oua, proaspete,coaja si membrana normale, curate si intacte, fara pete, nevatamate.Marcajele stampilate pe oua, sa fie vizibile si lizibile, ambalate in cofraje x 30 buc. 10600 buc. 54. Prajitura tip Magura " echivalent", Prajitura cu crema,fara glazura, ambalata individual, 35gr 5000 buc x 35 grame. 10. Carne pasare (pui)carcasa intreaga grill, pui intregi,cal.I , congelati,ambalat individual,lipsite de aroma sau miros de ranced,marcate corespunzator, sa corespunda normelor CE 2100 kg. 11. Carne porc pulpa degresata si dezosata, pulpa porc- degresata, dezosata, produs congelat, sa aiba aspect si culoare naturala, fara miros, etichetate corespunzator normelor CE. 800 kg. 7. Cacao, Cacao, ambalaj 50 gr. 40 p.x50gr.. 4. Branza de vaca semisarata, din lapte de vaca,grasime raportata la SU 40-50%, proteine 16%, umiditate 55-60%, clorura de sodiu 1.5-2.5 %,ambalata in galeti de plastic de 15kg 800 kg. 3. Biscuiti tip Picnic sau " echivalent", biscuiti cu diverse arome(cocos, vanilie, cacao)pachete 60-70 gr 6600 pachete. 6. Branza topita tip Delaco " echivalent", Branza topita cu smantana, cut 140gr 650 cut.. 13. Cartofi, calitatea I,sanatosi, curati, acoperiti foarte bine de coaja neincoltiti,fara deformari grave, pete, vatamari datorate inghetului fara umezeala externa anormala, fara miros si gust strain, ambalati la saci 20-40 kg,fara resturi de pamant 13000 kg. 9. Carne pasare - pulpe pui inferioare, pulpe inferioare congelate,calitatea I, ambalate in cutii de carton cutie x 10kg fara corpuri straine,fara lichid sangvinolet in exces, fara oase rupte, fara pene ,tulei sau puf, lipsite de aroma sau miros de ranced,marcate corespunzator, sa corespunda n 2200 kg. 1. Biscuiti tip Eugenia sau " echivalent", Produse de calitate ,ambalaj cu eticheta pe care sa fie precizata valoarea nutritiva a produsului ,data fabricatiei si termen de garantie 3500 buc.. 12. Carne vita pulpa dezosata si congelata, Carne vita pulpa dezosata - congelata, produs congelat, sa aiba aspect si culoare naturala, fara miros, etichetate corespunzator normelor CE. 200 kg. 31. Faina, produs sub forma de pulbere obtinut prin macinarea boabelor de grau, de culaore alb galbui; mirs placut specific fainii de grau fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain;fara gust amar sau acru.Faina ,pachete 1 kg 350 kg. 35. Foi de dafin, ambalare la pachete x 5 grame 150 pachete x 5 gr.. 22. Conserve dovlecei in apa, Legume sanatoase, nealterate de boli sau daunatori,acoperite cu lichid limpede pana la slab opalescent,legume fierte taiate, nedestramate,miros placut specific; produs sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si e 1200 kg. 30. Drojdie, pachet 500 gr. 8 pachete x 500 gr.. 33. Ficat de pasare congelat, Punga 500gr, produs congelat de culoare maron, fara pete negre sau alte semne de infestare sau paraziti, miros caracteristic. Punga etichetata care sa contina: lotul produsului, starea termica, termenul de valabilitate, conditii de pastrare. 850 pachete x 500g. 16. Ceapa uscata, bulbi intreti, curati, sanatosi, fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca impropii consumului, fara vatamari produse de frig, fara umiditate exterioara anormala, suficient de uscata in stadiul de utilizare cu frunze pergamentoase acoperitoare bine 1500 kg. 32. Fasole uscata, livrare:vrac,in saci sau pungi x 1 kg,fara corpuri straine acceptate max 3% 200 kg. 34. Fidea cu ou, Aspect; suprafata neteda, mata fara urme de faina neframantata;culoare: uniforma, nuanta galbuie specifica pastelor cu ou; gust si miros caracteristic fara gust si miros strain fara corpuri straine;comportarea la fierbere: trebuie sa fie elastice sa nu se 550 pachete x 200gr. 26. Conserve rosii in bulion, rosii intregi,fierte, nedestramate,in lichid rosu deschis pana la rosu caramiziu,gust dulceag, miros placut; ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizati fara conservanti chimici, ambalat in r 1200 kg. 27. Conserve spanac, legume sanatoase,nealterate de boli sau daunatori;frunze de spanac bine fierte acoperite cu lichid de culoare verde pana la verde inchis caracteristica spanacului fiert, ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul treb 1200 kg. 20. Compot piersici, aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine 500 kg. 29. Conserve zarzavat de supe, amestec de legume morcov, pastarnac.Ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55% Produsul trebuie sa fie , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate, 600 kg. 18. Compot de cirese, aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine 500 KG. 19. Compot de gutui, aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine 500 KG. 28. Conserve zarzavat de ciorbe, amestec de legume rosii,ardei, patrunzel verde, morcov, etc, ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizat fara conservanti chimici , ambalat in recipiente inchise ermetic curate si etichetate, 650 kg. 21. Compot struguri, aspectul fructelor: sa fie acoperite complet de sirop, neatacate de pasari ,insecte,sa existe fructe de aceiasi varietate cu acelasi grad de coacere de dimensiuni apropiate,aspectul siropului in repaus: limpede sau slab opalescent, se admit particule fine 500 kg. 14. Castraveti in otet, castraveti 3-9 cm in otet, legume intregi,relativ uniforme ca marime pe unitatea de ambalaj in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic castravetilor fie 550 kg. 23. Conserve fasole verde sau galbena, fasole pastai galbena sau verde ,taiata obisnuit, cu lichid limpede sau usor opalescent,fara corpuri straine,cu gust placut de fasole fiarta,pastai bine fierte dar nedestramate;ambalaj tip BOA sau BTW,continut total raportat la masa neta minim 55%. Produ 1500 kg. 25. Conserve morcovi in apa, morcovi intregi,nealterati de boli sau daunatori,acoprtiti de lichid limpede sau slab opalescent,cu miros placut specific legumelor fierte; ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55%Produsul trebuie sa fie sterilizati fara co 850 kg. 24. Conserve mazare, boabe de mazare culoare verde spre galbui apropiate ca marime, cu gust si miros placut specifica mazarei fierte ambalaj tip BOA sau BTW ,continut total raportat la masa neta minim 55% Produsul trebuie sa fie sterilizat fara conservanti chimici , ambalat 600 kg. 36. Gem prune, aspect: bucati de fructe in masa usor gelificata din care nu se separa siropul , fara semne de mucegai sau fermentatie fara corpuri straine;culoare : corespunzatoare gemului de prune cu o nuanta brun deschis; gust si aroma: placute caracteristice prunelor 750 kg. 37. Gogosari in otet, gogosari sferturi sau intregi in otet,legume intregi sau divizate in solutie de otet cu adaos de condimente, aspectul lichidului limpede pana la slab opalescent, gust si miros dulce acrisor, miros caracteristic gogosarilor fierti in otet condimentat fara 350 kg. 50. Pasta tomate conc. 24%-28%, aspectul continutului : masa omogena densa de pasta de tomate, fin strecurata fara corpuri straine, mucegai sau fermentare; culoare: rosie intensa pana la rosie caramizie, uniforma in toata masa produsului:; gust si miros specific concentratelor de tomate 350 kg. 5. Branza proaspata de vaci, Pasta omogena,curata, fara scurgeri de zer, fina,cremoasa,nesfaramicioasa,se admite structura slab grunjoasa,de culoare alba pana la alb-galbuie,uniforma in toata masa;gust placut, caracteristic de fermentatie lactica,fara miros si gust strain(amar,de muc 350 kg. 8. Carnati de porc, carne porc 60%, forma bucati cilindrice, obtinute prin umplerea membranelor naturale de porc, aspect esterior: invelis continuu, nedeteriorat , suprafata curata, nelipicioasa, nu se admit aglomerari de suc, gelatina si grasime sub membrana.Gust si miros specific condimentelor si componentelor folosite, fara gust sau miros strain. 150 kg. 62. Crenvursti de pui, Carne de pui 50%, carne porc 30%.Produs afumat si fiert in membrana naturala.aspect exterior:siraguri din bucati cilindrice, usor curbate, nedeformate si neintrerupte, lungime maxima 15 cm, diametru 15 mm cu suprafata curata , nelipicioasa. 100 kg. 44. Masline negre, negre ,conservate in saramura, cal I ,ambalate in recipienti de 2-2.5 kg 35 kg. 60. Verdeturi aromate, ambalaj ;pachete 8 gr (marar,cimbru,leustean,patrunjel) 1000 pachete x 8 grame. 2. Biscuiti vrac, Biscuiti simpli traditionali, vrac 500 KG. 53. Pate ficat de porc tip Bucegi " echivalent", Continut in ficat de porc min. 20%, cutie 200gr ambalaj nebombat 1000 cutii x 200 grame. 63. Dulceta de gutui, aspect:bucati de fructe in masa usor gelificata din care nu se separa siropul, fara semne de mucegai sau fermentatie fara corpuri straine, culoare corespunatoare dulcetei de gutui. 200 kg. 15. Ceaiuri diferite, tei, musetel, menta, sunatoare, fructe de padure, cutie x 25 doze x 1g 6500 plic x 1gr.. 52. Pate ficat de pasare tip Bucegi " echivalent", Continut in ficat de pasare min. 20%, cutie 200gr ambalaj nebombat 1000 cutii x 200 grame. 17. Ciuperci, ciupercile trebuie fie intregi sau taiate, sa aiba culoarea caracteristica de ciuperci fierte, gustul si mirosul trebuie sa fie cel caracteristic ciupercilor fierte sau fierte in amestec cu ingredientele utilizate, continutul minim de ciuperci 50-55% , 350 CUTII. 59. Unt de masa,grasime 65-80%, ambalaj :pachet x 200 gr;grasime65-80% 2300 pachete x 200 grame. 39. Iaurt, ambalaj : cutie x 150 g 25000 CUTII X 150 g. 49. Paine 0,400, Paine alba 0.400 gr ambalata individual 40000 buc.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu