Mod de utilizare: Se toarma 3-5 ml in palma si se freaca palmele timp de 30 secunde. Se utilizeaza nediluat pentru igienizarea mainilor.
Ingrediente: Alcool etilic denaturat ( min. 70% ), peroxid de hidrogen stabilizat (min 3%), glicerina ( min. 1,5 %), acid fosforic ( min. 1% ), benzoat de denatoniu ( min. 0,001%), apa distilata ( min. 23,5%), hydroxyethyl cellulose (min. 0,5%)
Protecţia mediului: A se evita aruncarea în...
Mod de utilizare: Se toarma 3-5 ml in palma si se freaca palmele timp de 30 secunde. Se utilizeaza nediluat pentru igienizarea mainilor.
Ingrediente: Alcool etilic denaturat ( min. 70% ), peroxid de hidrogen stabilizat (min 3%), glicerina ( min. 1,5 %), acid fosforic ( min. 1% ), benzoat de denatoniu ( min. 0,001%), apa distilata ( min. 23,5%), hydroxyethyl cellulose (min. 0,5%)
Protecţia mediului: A se evita aruncarea în mediul înconjurător. Se va respecta legislaţia naţională şi locală în vigoare. Colectaţi scurgerile de produs. A nu se lăsa să se scurgă în sol.
Depozitare: A se depozita într-un spaţiu bine ventilat. Păstraţi recipientul închis etanş. A se păstra la 0-25 °C .
Mod de utilizare:
In contexul actualei pandemii generate de virusul Corona si in conformitate cu recomandarile formulate de OMS in ghidul “Operational considerations for COVID-19 management in the accommodation sector” institutiile de invatamant impreună cu autorităţile de sănătate publică locale şi naţionale trebuie să stabilească planuri de actiune pentru managementul COVID-19. Acest ghid oferă recomandări privind curăţarea şi dezinfectarea corespunzatoare a salilor de clasa, a holurilor, a zonei de receptie, a lifturilor, a zonelor de servire a mesei etc.
O atenţie deosebită trebuie acordata asa numitelor “zone atinse frecvent” de către copii si profesori. Aceste zone au un potenţial mare de a acumula cea mai mare murdărie şi de a răspândi microorganisme periculoase pentru sănătatea umană. Câ