Pentru estimarea cat mai exacta a pretul la intocmirea documentatie pentru licitatie deschisa Caracteristici tehnice:Substante active: sa fie în conformitate cu Regulamentul delegat (UE) nr. 1.062/2014 al Comisiei din 4 august 2014 privind programul de lucru pentru examinarea sistematica a tuturor substantelor active existente, continute de produsele biocide, mentionat în Regulamentul (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului Euro...
Pentru estimarea cat mai exacta a pretul la intocmirea documentatie pentru licitatie deschisa Caracteristici tehnice:Substante active: sa fie în conformitate cu Regulamentul delegat (UE) nr. 1.062/2014 al Comisiei din 4 august 2014 privind programul de lucru pentru examinarea sistematica a tuturor substantelor active existente, continute de produsele biocide, mentionat în Regulamentul (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului European si al Consiliului, corespunzatoare tipului de produs avizat Activitate antimicrobiana si standarde: Spectrul de activitate conform EN 14885/2006 • Bactericida: EN 13727 (2,1), timp de contact = 5 min. (pentru suprafetele ce intra în contact cu pacientii sau personalul medical) sau = 60 min. (pentru alte tipuri de suprafete), reducere lg. = 5,0 • Bactericida/fungicida: EN 13697 (2,2), timp de contact 5 min, reducere lg. = 4,0 • Levuricida: EN 13624 (Candida albicans) (2,1), timp de contact = 5 min. (pentru suprafetele ce intra în contact cu pacientii sau personalul medical) sau = 60 min. (pentru alte tipuri de suprafete), reducere lg. = 4,0 • Fungicida: EN 13624 (Candida albicans + Aspergillus niger) (2,1), timp de contact = 5 min. (pentru suprafetele ce intra în contact cu pacientii sau personalul medical) sau = 60 min. (pentru alte tipuri de suprafete), reducere lg. = 4,0 • Mycobactericida/Tuberculocida: EN14348 (2,1), timp de contact 60 min., reducere lg. = 4,0 • Virucida: EN 14476 (Poliovirus; Adenovirus tip 5) (2,1), timp contact 60 min., reducere lg. = 4,0 • Sporicida: EN 13704 (conform Ordinului ministrului sanatatii nr. 961/2016) • Sa poata fi aplicat în spatii de pregatire, distributie si consum alimente (bloc alimentar, oficii alimentare, sali de mese), spatii publice admisie pacienti, vizitatori/apartinatori, ± spatii de învatamânt (spatii institutionale), grupuri sanitare. • Sa aiba eficienta pe suprafetele contaminate cu spori de Clostridium difficile