Municipiul Bucureşti prin Direcţia de Integritate are intenţia de a consulta oferta financiara de la operatorii economici care oferă Servicii de catering, pentru a întocmi un buget cât mai realist al proiectului Programul Operaţional Capacitate Administrativă (AM POCA) – Cererea de Proiecte - POCA/923/2/2 (CP15/2021 pentru regiunea mai dezvoltată) “Sprijinirea măsurilor referitoare la prevenirea corupţiei la nivelul autorit...
Municipiul Bucureşti prin Direcţia de Integritate are intenţia de a consulta oferta financiara de la operatorii economici care oferă Servicii de catering, pentru a întocmi un buget cât mai realist al proiectului Programul Operaţional Capacitate Administrativă (AM POCA) – Cererea de Proiecte - POCA/923/2/2 (CP15/2021 pentru regiunea mai dezvoltată) “Sprijinirea măsurilor referitoare la prevenirea corupţiei la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice locale ".
Obiective proiect: Scopul/obiectivul general al proiectului: Promovarea şi consolidarea integrităţii, eticii şi transparenţei la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al instituţiilor aflate în subordonate/coordonare.
Specificaţiile tehnice reprezintă cerinţe, prescripţii, caracteristici de natură tehnică ce permit fiecarui produs, serviciu sau lucrare să fie descris, în mod obiectiv, astfel încat să corespundă necesităţii autorităţii contractante.
Precizare: Specificaţiile tehnice din prezentul caiet de sarcini sunt orientative.
INFORMAŢII GENERALE
I. OBIECTUL CONTRACTULUI
Servicii privind achiziţionarea serviciilor de organizarea sesiunilor de instruire pentru 200 participanţi în cadrul programului POCA/923/2/2.
Sursa de finanţare: POCA/923/2/2 (CP15/2021 pentru regiunea mai dezvoltată)
Cod CPV:
- 55520000-1 Servicii de catering
Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut al ofertei, cu condiţia respectării specificaţiilor tehnice solicitate.
II. DURATA CONTRACTULUI:
Durata contractului este de 4 luni de la încheierea acestuia, cu posibilitatea extinderii perioadei, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2023.
Pe durata contractului vor fi 200 de participanţi (490 de meniuri), repartizaţi pe 20 de zile în cursul a celor 4 luni, astfel:
- 6 zile a câte 28 de persoane – total 168 meniuri
- 14 zile a câte 23 de persoane - total 322 meniuri
III. CONDIŢII TEHNICE MINIME OBLIGATORII
Numărul de participanţi pe tot parcursul evenimentului va fi de 200 participanţi. Este important de reţinut că numărul de participanţi este estimativ, poate varia. Locaţia desfăşurării evenimentului va avea loc în zona centrală a Bucureştiului.
Prestatorul de servicii va asigura cel puţin o persoană, atât înainte cât şi pe parcursul evenimentului, care va asigura managementul acestuia, gestionarea urgenţelor şi comunicarea cu beneficiarul în regim permanent în locaţia de desfăşurare a evenimentului.
Prestatorul de servicii va asigura serviciile de catering şi servirea acestora, astfel: în veselă de ceramică, tacâmuri inox, pahare din sticla, farfurii suport, faţă de masă din pânza şi şervetele hârtie. Pentru pauzele de cafea se poate folosi vesela de unică foloşinţă cu condiţia ca aceasta sa fie biodegradabilă. Personalul folosit pentru servire va purta uniforma si ecuson cu numele si prenumele, pentru o identificare uşoară.
Prestatorul de servicii va asigura mobilierul specific pentru catering, necesar pentru desfăşurarea în bune condiţii a serviciilor, cu excepţia mobilierului instalat la fata locului.
Prestatorul îşi asuma întreagă responsabilitate pentru calitatea şi respectarea condiţiilor igienico-sanitare prevăzute de legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte prepararea hranei şi este răspunzător de metodele de preparare si servire a hranei.
Serviciul privind achiziţionarea serviciilor de catering:
Doua pauze de cafea (interval orar – 10.00-10.30 şi 14.00-14.30):
- Cafea;
- Zahar;
- Lapte;
- Selecţie de 3 sortimente de ceaiuri;
- Apă minerală/plată;
O pauza de prânz tip bufet suedez ((interval orar – 12.00-13.00):
- Patiserie: sarată şi dulce;
- Gustări calde şi reci;
- Sortimente de deserturi.
- Cafea;
- Selecţie de ceaiuri;
- Apă minerală/plată;
- Sucuri naturale/acidulate;
IV. CONFIDENŢIALITATE
Este interzisă folosirea logo-urilor sau a altor informaţii transmise de către Direcţia de Integritate în alte scopuri decât cele cerute de această Direcţie.
V. ALTE DETALII
- Se va asigura o persoană de contact din partea ofertantului de la data semnării contractului, precizându-se o adresă de email pentru corespondenţă.
- În cazul în care, din motive ce nu ţin de beneficiar, numărul de participanţi prezenţi este mai mic decât numărul participanţilor prevăzuţi conform proietului, beneficiarul va achita doar costurile aferente numărului de participanţi prezenţi la sesiunile de intruire.
V.PREZENTAREA OFERTEI
- Se va prezenta o propunere financiară sub forma unui preţ pe bucată, în lei fără tva.
- Se va prezenta o propunere tehnică din care să reiasă că se vor respecta cel puţin condiţiile tehnice minime obligatorii.
- Propunerile transmise vor fi asumate - semnate şi ştampilate.
- Specificaţiile tehnice se întocmesc în conformitate cu prevederile legale prevazute la art.154÷art.159 din Legea nr. 98/2016.
- Corespondenţa, respectiv transmiterea opiniilor, sugestiilor sau a recomandărilor şi a altor informaţii cu privire la subiectul consultării pieţei se va derula prin mesagerie electronică la adresele de contact ce se vor stabili ulterior.
VI. RISCURI ŞI GESTIONAREA RISCURILOR
Riscurile care vor fi luate în considerare pe durata implementării serviciilor, sunt:
- Apariţia unor eventuale dificultăţi de colaborare şi comunicare între diferiţi factori interesaţi: Prestator, Autoritate Contractantă
- Măsuri de gestionare/eliminare a riscului: se vor stabili întâlniri periodice astfel încât problemele apărute pe perioada desfăşurării contractului să fie discutate, eliminându-se astfel posibile blocaje. Orice problemă va fi comunicată în scris, pe mail, în cel mai scurt timp de la apariţia ei.
- Întârzieri pe parcursul derulării procedurii de atribuire din cauza contestaţiilor şi aprobărilor necesare pentru documente, care pot afecta demararea în timp a serviciilor;
- Neîncadrarea în termenul stabilit pentru finalizarea serviciilor prin contractul ce rezultă din această procedură;
- Măsuri de gestionare/eliminare a riscului: o bună colaborare şi comunicare între prestator şi Autoritatea Contractantă, clauze contractuale care pot prevedea penalităţi în cazul în care Prestatorul nu se încadrează în termenele cuprinse în Caietul de sarcini şi asumate prin Propunerea Tehnică
- Documentaţia de atribuire (caietul de sarcini/clauze contractuale) să nu fie înţeleasă pe deplin de către ofertant
- Măsuri de gestionare/eliminare a riscului: solicitări de clarificări privind neclarităţile/ neînţelegerile documentaţiei de atribuire din partea ofertanţilor, în termenul stabilit prin documentaţia de atribuire. Autoritatea contractantă răspunde tuturor solicitărilor de clarificări clar şi într-un termen rezonabil ca ofertanţii să-şi poată întocmi ofertele.