Modulul 1- pret 240 ron/angajat:
SERVICII DE PRODUCŢIE, DEPOZITARE, TRANSPORT ŞI COMERCIALIZARE A ALIMENTELOR; INCLUSIV ALIMENTAŢIE PUBLICĂ ŞI A COLECTIVITĂŢILOR
Obiective operaţionale specifice:
1. Însuşirea noţiunilor teoretice privind riscurile pentru sănătatea populaţiei în relaţie cu calitatea alimentelor;
2. Însuşirea noţiunilor teoretice şi practice privind igiena unităţilor de producţie, desfacere, depozitare, alim...
Modulul 1- pret 240 ron/angajat:
SERVICII DE PRODUCŢIE, DEPOZITARE, TRANSPORT ŞI COMERCIALIZARE A ALIMENTELOR; INCLUSIV ALIMENTAŢIE PUBLICĂ ŞI A COLECTIVITĂŢILOR
Obiective operaţionale specifice:
1. Însuşirea noţiunilor teoretice privind riscurile pentru sănătatea populaţiei în relaţie cu calitatea alimentelor;
2. Însuşirea noţiunilor teoretice şi practice privind igiena unităţilor de producţie, desfacere, depozitare, alimentaţie publică şi colectivă, a mijloacelor de transport;
3. Însuşirea noţiunilor teoretice şi practice privind protecţia personalului încadrat;
4. Însuşirea legislaţiei sanitare în domeniu.
Nivelul I - Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
Nivelul II - Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
Nivelul III - Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
MODULUL 2 - pret 240 ron/angajat:
INSTRUIRES PERSONALULUI DIN UNITATI CARE PRESTEAZA SERVICII DE CURATENIE
- în unităţi de asistenţă medicală,
- în colectivităţi de copii şi tineri,
- în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
- în cabinete de înfrumuseţare corporală, piercing si tatuaj;
Obiective operaţionale specifice:
1. Însuşirea noţiunilor teoretice şi practice privind