XModulul nr. 1 - Nivelul I-Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
XModulul nr. 1 -Nivelul II-Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
XModulul nr. 1 - Nivelul III-Instru...
XModulul nr. 1 - Nivelul I-Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
XModulul nr. 1 -Nivelul II-Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
XModulul nr. 1 - Nivelul III-Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
XModulul nr. 2 Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie:
X în unităţi de asistenţă medicală,
Xîn colectivităţi de copii şi tineri,
X în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
X în cabinete de înfrumuseţare corporală, piercing si tatuaj;
XModulul nr. 3-Instruirea personalului dinunităţi care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman: producţia şi distribuţia apei potabile şi apa din fântânile publice, producţia apei îmbuteliate;
XModulul nr. 4-Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentruspatii in care au locactivităţi de îmbăiere sau înotde agrement, formativ sau sportive, precum şi servicii pentru tratarea şi dezinfecţia apei din bazine de înot şi piscine;
XModulul nr. 5 – Nivelul I -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de tratament şi machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafură şi bărbierit, reglementate prin ordinul nr. 1136/200