CURS "NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA"MODUL 1 - Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor; Nivel I, Instruire manageri, sefi de sectie, directori pentru asigurarea calitatii din unitati cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport), alimentatie publica si colectiva; Nivel II, Instruire operatori din industria alime...
CURS "NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA"MODUL 1 - Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor; Nivel I, Instruire manageri, sefi de sectie, directori pentru asigurarea calitatii din unitati cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport), alimentatie publica si colectiva; Nivel II, Instruire operatori din industria alimentara si a vanzatorilor in functie de tipul de activitate (lapte si produse lactate; carne si produse din carne; paine si produse