CURS "NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA" MODUL 1 - Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor; Nivel I, Instruire manageri, sefi de sectie, directori pentru asigurarea calitatii din unitati cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport), alimentatie publica si colectiva; Nivel II, Instruire operatori din industria alim...
CURS "NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA" MODUL 1 - Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor; Nivel I, Instruire manageri, sefi de sectie, directori pentru asigurarea calitatii din unitati cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport), alimentatie publica si colectiva; Nivel II, Instruire operatori din industria alimentara si a vanzatorilor in functie de tipul de activitate (lapte si produse lactate; carne si produse din carne; paine si produse de panificatie; zahar si produse zaharoase etc.),alimentatie publica si colectiva. MODUL 2 - Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.) Nivel I, Instruire operatori din unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc. pentru 19 angajati.