Modulul nr. 1 - Nivelul I -Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
_ Modulul nr. 1 -Nivelul II -Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
_ Modulul nr. 1 - Nivelul III -Instru...
Modulul nr. 1 - Nivelul I -Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
_ Modulul nr. 1 -Nivelul II -Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
_ Modulul nr. 1 - Nivelul III -Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
_ Modulul nr. 2 Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie:
în unităţi de asistenţă medicală,
în colectivităţi de copii şi tineri,
în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
în cabinete de înfrumuseţare corporală, piercing si tatuaj;
_ Modulul nr. 4 -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentru spatii in care au loc activităţi de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportive, precum şi servicii pentru tratarea şi dezinfecţia apei din bazine de înot şi piscine;
_ Modulul nr. 5 – Nivelul I -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de tratament şi machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafură şi bărbierit, reglementate prin ordinul nr. 1136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporala
_Modulul nr. 5 – Nivelul II -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de manichiura si pedichiura, reglement