_ Modulul nr. 1 - Nivelul I -Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea
calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile
de alimentaţie publică şi colectivă
_ Modulul nr. 1 -Nivelul II -Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile
de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
_ Modulul nr. 1 - Nivelul III -In...
_ Modulul nr. 1 - Nivelul I -Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea
calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile
de alimentaţie publică şi colectivă
_ Modulul nr. 1 -Nivelul II -Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile
de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
_ Modulul nr. 1 - Nivelul III -Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar şi
din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă
_ Modulul nr. 2 Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie:
în unităţi de asistenţă medicală,
în colectivităţi de copii şi tineri,
în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
în cabinete de înfrumuseţare corporală, piercing si tatuaj;
_ Modulul nr. 3 -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii în domeniul
apei destinate consumului uman: producţia şi distribuţia apei potabile şi apa din
fântânile publice, producţia apei îmbuteliate;
_ Modulul nr. 4 -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentru spatii
in care au locactivităţi de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportive, precum
şi servicii pentru tratarea şi dezinfecţia apei din bazine de înot şi piscine;
_ Modulul nr. 5 – Nivelul I -Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de
tratament şi machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafură şi bărbierit, reglementate prin
ordinul nr. 1136