Notiuni Fundamentale de Igiena: Descrierea Cursului: MODULUL 1 Servicii de productie, depozita re, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si colectivitati; • Nivelul I, durata curs 12 ore :Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii din unitati cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport) si alimentatie publica si colectiva; •...
Notiuni Fundamentale de Igiena: Descrierea Cursului: MODULUL 1 Servicii de productie, depozita re, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si colectivitati; • Nivelul I, durata curs 12 ore :Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii din unitati cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport) si alimentatie publica si colectiva; • Nivelul II, durata curs 12 ore : Instruirea operatorilor din industria alimentara si a vanzatorilor in functie de tipul de activitate (lapte si produse lactate; carne si produse din carne; paine si produse de panifivatie; zahar si produse zaharoase etc.) si alimentatie publica si colectiva. MODULUL 2 Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitate de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.) • Nivelul I, durata curs 12 ore : Instruirea operatorilor din unitati de asistenta medicala, colectivitate de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.) MODULUL 3 Productia si distributia apei potabile si productia apei imbuteliate; • Nivelul I, durata curs 12 ore : Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii din unitatile de producere si distributie a apei potabile, inclusiv a apei imbuteliate; • Nivelul II, durata curs 12 ore : Instruirea operatorilor din unitatile de producere si distributie a apei potabile, inclusiv a apei imbuteliate. MODULUL 4 Servic