Cursul se organizează în funcţie de domeniul cursantului pe 5 module:
Modulul 1: Servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor; inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor.
- Nivelul I - Instruirea managerilor, şefilor de secţie, directorilor pentru asigurarea calităţii etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie, publică şi colectivă,
- Nivelul II - Instrui...
Cursul se organizează în funcţie de domeniul cursantului pe 5 module:
Modulul 1: Servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor; inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor.
- Nivelul I - Instruirea managerilor, şefilor de secţie, directorilor pentru asigurarea calităţii etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie, publică şi colectivă,
- Nivelul II - Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar.
- Nivelul III - Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă.
Modulul 2: Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie:
- în unităţi de asistenţă medicală,
- în colectivităţi de copii şi tineri,
- în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.),
- în cabinete de înfrumuseţare corporală, piercing si tatuaj;
Modulul 3: Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman: producţia şi distribuţia apei potabile şi apa din fântânile publice, producţia apei îmbuteliate ( oferta personalizata )
Modulul 4: Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentru spatii in care au locactivităţi de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportive, precum şi servicii pentru tratarea şi dezinfecţia apei din bazine de înot şi piscine
Modulul 5:
- Nivelul I - Instruirea