Modulul nr. 1 – Nivelul I – Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calitatii, sefilor de sectie, de productie, etc., din unitatile cu profil alimentar si din unitatile de alimentatie publica si colectiva. Modulul nr. 1 – Nivelul II – Instruirea operatorilor din industria alimentara si din unitatile de alimentatie publica si a vanzatorilor din unitatile cu profil alimentar. Modulul nr. 1 – Nivelul III – Instr...
Modulul nr. 1 – Nivelul I – Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calitatii, sefilor de sectie, de productie, etc., din unitatile cu profil alimentar si din unitatile de alimentatie publica si colectiva. Modulul nr. 1 – Nivelul II – Instruirea operatorilor din industria alimentara si din unitatile de alimentatie publica si a vanzatorilor din unitatile cu profil alimentar. Modulul nr. 1 – Nivelul III – Instruirea personalului de ingrijire din sectorul alimentar si din unitatile de alimentatie publica si colectiva. Modulul nr. 2 – Instruirea personalului din unitati care presteaza servicii de curatenie: in unitati de asistenta medicala, in colectivitati de copii si tineri, in unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.), in cabinete de infrumusetare corporala, piercing si tatuaj; Modulul nr. 3 – Instruirea personalului din unitati care presteaza servicii in domeniul apei destinate consumului uman: productia si distributia apei potabile si apa din fantanile publice, productia apei imbuteliate; Modulul nr. 4 – Instruirea personalului din unitati care presteaza servicii pentru spatii in care au loc activitati de imbaiere sau inot de agrement, formativ sau sportive, precum si servicii pentru tratarea si dezinfectia apei din bazine de inot si piscine; Modulul nr. 5 – Nivelul I – Instruirea personalului din unitati care presteaza servicii de tratament si machiaj cosmetic, epilare, frizerie, coafura si barbierit, reglementate prin Ordinul nr. 1.136/2007 privind