Feedback
I.D.: 95016194

Curs NOŢIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ

Data publicarii
20.03.24 Exista 183.057 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
80511000-9
Pretul estimativ:
14.900,00 RON - 14.900,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Curs avizat de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei: Aviz de funcţionare eliberat de Ministerul Sănătăţii nr. 12/ 05.01.2023 Aviz de funcţionare eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului nr. 242426/ 16.01.2023 NOŢIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ (program periodic de instruire conform Ordinului nr. 2209/4469/2022 şi H.G. 857/2011, Art. 5.) Grup ţintă: persoanele care desfăşoară activităţi în următoarel...
Curs avizat de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei: Aviz de funcţionare eliberat de Ministerul Sănătăţii nr. 12/ 05.01.2023 Aviz de funcţionare eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului nr. 242426/ 16.01.2023 NOŢIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ (program periodic de instruire conform Ordinului nr. 2209/4469/2022 şi H.G. 857/2011, Art. 5.) Grup ţintă: persoanele care desfăşoară activităţi în următoarele domenii: producţie (industrie alimentară si microproducţie alimentară); depozitarea, transportul şi desfacerea alimentelor; alimentaţia publică si colectivă; comerţ cu ridicata şi amănuntul al produselor alimentare; comerţ stradal; întreţinerea instalaţiilor de aprovizionare cu apa potabila; prestări de servicii (frizerie, coafură, cosmetică, întreţinere); alte activităţi care prezintă riscuri de transmitere a unor boli. Structură curs: Modulul nr. 1 – Nivelul I – Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică si colectivă. Modulul nr. 1 – Nivelul II – Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar. Modulul nr. 1 – Nivelul III – Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar si din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă. Modulul nr. 2 –Nivelul I – Instruirea personalului care prestează servicii de curăţenie in u
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu