Feedback
I.D.: 53603953

Curs Manager in domeniul sigurantei alimentare HACCP si ISO 22000

Data publicarii
22.01.21 Exista 14.802 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
48931000-3
Pretul estimativ:
1.540,00 RON - 1.540,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE, cod COR 325715. Grup tinta: Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar, in cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranta alimentara, din cadrul unitatii. Acest curs este n...
Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE, cod COR 325715. Grup tinta: Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar, in cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranta alimentara, din cadrul unitatii. Acest curs este necesar daca doriti sa implementati referentialul ISO 22000, intrucat va pregateste, atat din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, in vederea cerintelor si normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfarsitul cursului Manager in domeniul sigurantei alimentare veti putea aplica in cadrul organizatiei din care faceti parte, toate cunostintele acumulate, facand astfel, primul pas in vederea certificarii ISO 22000. Implementarea si certificarea unui sistem de management al sigurantei alimentare nu va poate aduce decat beneficii, intrucat veti putea garanta calitatea ridicata a produselor dumneavostra. Obiective: Cursul isi propune sa aduca informatii utile cu privire la: Politici pentru siguranta alimentului Competenta, instruirea, constientizarea personalului Planificarea activitatilor Controlul realizarii produselor Sistemul de management: verificare, validare, imbunatatire Tematica: Notiuni generale privind calitatea produselor alimentare si managementul calitatii; Sistemul HACCP: istoric,evolutie,definitie,principii,implementare sistem; Referint
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu