Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE, cod COR 325715.
Grup tinta:
Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar, in cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranta alimentara, din cadrul unitatii.
Acest curs este n...
Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE, cod COR 325715.
Grup tinta:
Cursul Manager in domeniul sigurantei alimentare este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar, in cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranta alimentara, din cadrul unitatii.
Acest curs este necesar daca doriti sa implementati referentialul ISO 22000, intrucat va pregateste, atat din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, in vederea cerintelor si normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfarsitul cursului Manager in domeniul sigurantei alimentare veti putea aplica in cadrul organizatiei din care faceti parte, toate cunostintele acumulate, facand astfel, primul pas in vederea certificarii ISO 22000.
Implementarea si certificarea unui sistem de management al sigurantei alimentare nu va poate aduce decat beneficii, intrucat veti putea garanta calitatea ridicata a produselor dumneavostra.
Obiective:
Cursul isi propune sa aduca informatii utile cu privire la:
Politici pentru siguranta alimentului
Competenta, instruirea, constientizarea personalului
Planificarea activitatilor
Controlul realizarii produselor
Sistemul de management: verificare, validare, imbunatatire
Tematica:
Notiuni generale privind calitatea produselor alimentare si managementul calitatii;
Sistemul HACCP: istoric,evolutie,definitie,principii,implementare sistem;
Referint