Curs''Notiuni fundamentale de igiena ''pentru urmatoarele module: Modulul nr. 1 - Nivelul I - Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă Modulul nr. 1 - Nivelul II - Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din u...
Curs''Notiuni fundamentale de igiena ''pentru urmatoarele module: Modulul nr. 1 - Nivelul I - Instruirea managerilor, directorilor pentru asigurarea calităţii, şefilor de secţie, de producţie, etc., din unităţile cu profil alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă Modulul nr. 1 - Nivelul II - Instruirea operatorilor din industria alimentară şi din unităţile de alimentaţie publică şi a vânzătorilor din unităţile cu profil alimentar. Modulul nr. 1 - Nivelul III - Instruirea personalului de îngrijire din sectorul alimentar şi din unităţile de alimentaţie publică şi colectivă Modulul nr. 2 Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie: b1 - în unităţi de asistenţă medicală, b2 - în colectivităţi de copii şi tineri, b3 - în unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.), b4 - în cabinete de înfrumuseţare corporală, piercing şi tatuaj; Modulul nr. 3 - Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii în domeniul apei destinate consumului uman: producţia şi distribuţia apei potabile şi apa din fântânile publice, producţia apei îmbuteliate; Modulul nr. 4 - Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentru spaţii în care au loc activităţi de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportive, precum şi servicii pentru tratarea şi dezinfecţia apei din bazine de înot şi piscine; Modulul nr. 5 - Nivelul I - Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de tratament şi machiaj cosmetic, epilare