Feedback
I.D.: 95826819

Curs Bucatar

Data publicarii
12.04.24 Exista 2.171 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
80530000-8
Pretul estimativ:
755,00 RON - 755,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Conditii refuzate: Ocupatia de bucatar presupune realizarea meniurilor dupa anumite standarde organoleptice, prepararea de produse calde si reci dupa anumite retete, aprecierea calitativa a mancarii, asigurarea necesarului de materii prime pentru o anumita perioada de timp. Avantajele participarii la curs: - Dobandirea competentelor necesare practicarii meseriei de bucatar; - Invatarea este asigurata de catre profesori ...
Conditii refuzate: Ocupatia de bucatar presupune realizarea meniurilor dupa anumite standarde organoleptice, prepararea de produse calde si reci dupa anumite retete, aprecierea calitativa a mancarii, asigurarea necesarului de materii prime pentru o anumita perioada de timp. Avantajele participarii la curs: - Dobandirea competentelor necesare practicarii meseriei de bucatar; - Invatarea este asigurata de catre profesori cu experienta vasta in domeniu; - Beneficiez, in mod gratuit de un loc de practica intr-o unitate cu profil culinar; - Programul este unul flexibil, stabilit de comun acord cu profesorul coordonator; - Dupa terminarea cursului obtin un certificat recunoscut atat la nivel national, cat si international. - Pot opta pentru modalitatea platii: in mod integral, sau in rate. Structura de curs - Utilaj tehnologic, vase şi ustensile folosite în laboratoarele de bucătărie - Tehnologia semipreparatelor culinare - Tehnologia preparării salatelor - Tehnologia preparării garniturilor - Tehnologia preparatelor pentru micul dejun - Tehnologia gustărilor - Antreuri - Tehnologia preparatelor lichide - Tehnologia preparatelor servite ca prim fel - Tehnologia preparatelor de bază din componenţa meniurilor - Tehnologia preparatelor din carne tocată - Tehnologia prepsaratelor din carne de pasăre - Tehnologia preparatelor din subproduse comestibile de abator - Tehnologia preparatelor din carne de vânat - Tehnologia preparatelor speciale din peşte, crustacee; batracieni - Tehnologia fripturilor -
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu