Cuptor gastronomic 20 GN 1/1 sau 40 GN 1/2 electric Concept
Include carucior
Ecran cu display de 2,8 '' si control digital; cu buton rotativ cu functie apasare pentru configurare si confirmare functii
Generarea de abur prin injectarea apei în turbină, atomizarea apei şi transformarea acesteia în abur
Capacitate gatire 150-300 portii
iCLIMAPlus- management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate cu reglarea umiditatii ...
Cuptor gastronomic 20 GN 1/1 sau 40 GN 1/2 electric Concept
Include carucior
Ecran cu display de 2,8 '' si control digital; cu buton rotativ cu functie apasare pentru configurare si confirmare functii
Generarea de abur prin injectarea apei în turbină, atomizarea apei şi transformarea acesteia în abur
Capacitate gatire 150-300 portii
iCLIMAPlus- management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate cu reglarea umiditatii in procente de 10 %
iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine)
Moduri de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C
Sistem coacere Delta
Functii aditionale: regenerare, gatirea produselor vidate, gatire ''peste noapte'', fermentare, pasteurizare, deshidratare
Lista de retete prin Fagor Centru de Retete - 100 de retete prestabilite si posibilitatea inserarii a peste 100 de retete in 9 pasi
Functie de racire rapida
Dezumidificarea camerei de coacere pentru obtinerea unor produse crocante
Injectie manuala abur
Sistem automat de umidificare si dezumidificare
Umidificare variabila in 5 pasi
6 viteze programabile pentru circulatia aerului (de la 1400 rpm până la oprirea turbinei)
Programare intarziata
Sistem auto-revers pentru inversarea rotatiei ventilatoarelor
Reglarea automata a punctului de fierbere
iWASHING SOLID (eficient dpdv al mediului) - spalare automata a camerei de coacere cu 6